Napi kínai horoszkóp 2020. április 11. – Örömteli a mai nap

nlc | 2020. Április 11.
Amikor az örömre figyelsz, egyre több örömteli esemény ér. Amikor nyitott vagy az örömforrások előtt, egyre több örömteli lehetőség nyílik meg előtted. A kínai horoszkóp biztat, hogy ma az örömre figyelj!

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Örömteli lesz a mai nap, ha az örömre törekszel (Fotó: Getty)

A kínai horoszkóp szerint is örömteli a mai nap

A Patkány

A szépre figyelek. Tudatosan keresem a jót, a szépet az életemben. Ma minden sokkal pozitívabb. Észre veszem az élet szépségeit. Jól érzem magamat. Békében élek a környezetemmel.

A Bivaly

Megérdemlem az örömöt. Tudatosan keresem az örömforrásokat az életemben. Megélem a valódi örömet. Minden napra jut örömteli pillanat. Minden helyzetben a boldogságra törekszem. Jár nekem a valódi boldogság.

A Tigris

Jól élni könnyű. Pozitívan gondolkodom, érzek és cselekszem. Bevonzom a jót az életembe. Megélem az élet örömeit. Szeretem, amikor jó dolgok történnek velem. Értékelem magamat és értékelem a boldogságot is.

A Nyúl

Döntéseim jók. Minden helyzetben jól választok. Minden helyzetben az örömet keresem. Jól döntök az életemről. Tudom, mit szeretnék elérni. A jóra, a szépre, az örömre törekszem.

A Sárkány

A harmónia útját járom. Tudatosan keresem az életben a szépséget, a boldogságot. A harmónia a legfontosabb feladatom. Megadom magamnak az igazi örömet. Merek élni, merek boldog lenni.

A Kígyó

Ismerem az értékeimet. Tudom, ki vagyok. Tudom, hogy bármit elérhetek. Hiszek magamban, hiszek az értékeimben. Nagyon szerethető ember vagyok. Jól érzem magamat. Értékes és sikeres vagyok.

A Ló

Egyre nagyobb bőségben élek. Egyre több örömet élek meg. Tapasztalatokkal, élményekkel gazdagodom. Megélem az élet örömeit. Megérdemlem, hogy csupa jó dologban legyen részem.

A Kecske

A múlt nem hathat rám. A múltból csak az örömteli pillanatokra emlékezem. A jelenben élek, a jelenben boldog vagyok. Nagyon sok örömforrás van az életemben. Mindennap teszek önmagamért.

A Majom

Én irányítom az életemet. Én döntök az életemről. Tudom, hogy mi a legjobb nekem. Én vagyok a sikerem és a boldogságom kovácsa. Napról napra egyre jobb és jobb az életem.

A Kakas

Örömmel fogadom a változást. Nyitott vagyok az újdonságok előtt. Örömmel változom és változtatok. Tudom, hogy minden egyre jobb és jobb jön. Hiszek a pozitív gondolatok erejében. 

A Kutya

A kihívások felvillanyoznak. Örömmel fogadom az élet kihívásait. Minden helyzettel könnyedén boldogulok. Minden helyzetben találok örömforrásokat. Minden helyzettel gazdagodom és fejlődök.

A Disznó

A boldogság az alapállapotom. Örömre születtem. Pozitív a kisugárzásom. Nagyon sokat mosolygok. Szeretnek velem lenni a többiek. Vidám vagyok és elégedett. Boldog ember vagyok.

Exit mobile version