Napi kínai horoszkóp 2020. április 14. – Búcsúzz el a múlttól!

nlc | 2020. Április 14.
Amikor a múltban élsz, meg sem látod a jelen lehetőségeit. A múlttól elbúcsúzhatsz ma, s mostantól csak a szép emlékeket idézd fel néha. A kínai horoszkóp segít magad mögött hagyni mindazt, ami elmúlt...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Ideje a múltat elengedni… (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp segít elengedni a múltat

A Patkány

A bizalom az életem természetes része. Elengedem a bizonytalanságot. Tudom, kiben bízhatok meg. Jól kijövök a többiekkel. Bizalmamért bizalmat kapok cserébe. Optimistán tekintek a jövőbe.

A Bivaly

Nem függök a körülményektől. Elengedek minden félelmet és szorongást. Hiszek magamban. Tudom, hogy egyre jobban alakul minden. Én irányítom az életemet. Nem hatnak rám a külső körülmények.

A Tigris

Gondolataimnak varázslatos erejük van. Tudom, hogy bármit elérhetek és megvalósíthatok. Pozitívan gondolkodom. Pozitív gondolataimmal alakítom az életemet. Már látom, hogy minden egyre jobban és jobban alakul.

A Nyúl

Elbúcsúzom a múlttól. Elengedek mindent, amire már nincs szükségem. A múltból mostantól csak a szépre emlékezem. A jelenre figyelek. Most alakítom a jövőmet. Boldog jövőt látok magam előtt.

A Sárkány

Az élet gyönyörű és izgalmas. Mindennap találok valami szépet. A jóra, a boldogságra törekszem. Bennem van a szeretet képessége. Kihozom magamból és az életemből a legjobbat, a legtöbbet.

A Kígyó

Az univerzum elvezet a boldogsághoz. Felismerem az univerzum jeleit. Hiszek az univerzum bölcsességében. Tudom, hogyan lehetek boldog. Kihozom magamból a legjobbat. A boldogságra törekszem.

A Ló

A szeretet szabadon áramlik. Része vagyok az univerzális szeretetnek. A szeretet végtelen, bármikor meríthetek belőle. Elengedtem a múltat, megbocsátottam mindenkinek. Most már előre tekintek.

A Kecske

A siker bárhol rám találhat. Hiszek magamban, hiszek a képességeimben. Tudom, hogy a legjobb felé vezet a sorsom. Megérdemlem a sikert, a valódi boldogságot. A mostban élek. Én vagyok a saját szerencsém kovácsa.

A Majom

Megfelelek a saját elvárásaimnak. Mindenkor elérhető célokat tűzök magamnak. Mindent meg tudok valósítani, amiben hiszek. Már nem hat rám a múlt. A jelenben élek. Most teremtem a boldog jövőmet.

A Kakas

Boldogságom beragyogja szeretteim életét. Búcsút mondtam a múltnak. A jelenben boldog vagyok. Hálát érzek, mert nagyszerű emberek között élhetek. Boldog vagyok a családom körében. 

A Kutya

A segítségre segítség a válasz. Önzetlenségemért önzetlenséget kapok cserébe. Mostantól a mában élek. Mostantól a boldogságot választom. Tudom, hogy minden egyre jobban alakul. Segítek magamon.

A Disznó

Tárt karokkal fogadom a szerelmet. Nyitott vagyok a boldogságra. Elengedtem a múltat, felkészültem az új kapcsolatra. Örömmel várom az igaz szerelmemet. Tudom, hogy egymásra találunk.

Exit mobile version