Napi kínai horoszkóp 2020. április 15. – Bölcsesség, bátorság a mai mottó

nlc | 2020. Április 15.
Bölcsesség és bátorság a szerda mottója. A kínai horoszkóp szerint bölcsen legyél bátor, és bátran legyél bölcs... S persze gondolkodj és cselekedj minél pozitívabban!

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

A kínai horoszkóp szerint bölcsen legyél bátor, és bátran legyél bölcs! (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp mottója: bölcsesség, bátorság

A Patkány

Az önszeretet jó tulajdonság. Szeretem és elfogadom magamat, hiszen így tudok másokat is szeretni. Bölcsen szeretek. Bátran megmutatom másoknak is az érzéseimet. Szeretni a legjobb a világon.

A Bivaly

Könnyedén választok. Bátran döntök, bátran cselekszem. Okosan és bölcsen döntök az életemről. Tudom, mi a legjobb nekem. Dönteni könnyű. A szívemre és az eszemre is hallgatok.

A Tigris

Örömmel ismerkedem másokkal. Könnyedén megtalálom az ismerkedés lehetőségeit. Szeretek beszélgetni másokkal. Jó érzés új emberekkel virtuálisan találkozni. Tudom, hogy nem maradok egyedül. 

A Nyúl

Az élet szeret engem. Szeretem az életemet. Észreveszem a jó dolgokat, amik velem történnek. Bölcsen tekintek az életemre. Merek élni. Ki tudom hozni magamból a legjobbat, a legtöbbet. 

A Sárkány

Van bátorságom a teljes élethez. Nyitott vagyok minden újdonságra. Merek lépni, merek változtatni. Bölcsen élem az életemet. Tudom, mi a legjobb nekem. Megérdemlem a boldogságot, a teljes életet.

A Kígyó

Vágyaimat kimondom, hogy megvalósulhassanak. Ki merem mondani, amiben hiszek. Bölcsen teremtek. Okosan élem az életemet. Hiszek magamban. Hiszek a lehetőségeimben. Meg tudom valósítani, amiben hiszek.

A Ló

Minden porcikám boldog. Teljes és egész az életem. Hálás vagyok, mert valódi boldogságban élhetek. Megtalálom az örömet az életemben. A boldogság bennem van. Kihozom magamból a boldog érzéseket.

A Kecske

Megbocsátok, és bocsánatot nyerek. Könnyű megbocsátani. Bölcsen döntök a béke mellett. Magammal teszek jót a megbocsátással. Örömmel bocsátok meg mindenkinek. Megérdemlem a lelki nyugalmat. 

A Majom

Könnyedén változtatom jó irányba az életem. Tudom, mi a legjobb nekem. Bölcsen élek, jól döntök. Merek változtatni, amikor csak szükséges. Örömmel változom, és örömmel változtatok az életemen.

A Kakas

Bátor vagyok és bölcs. A legjobbat adom magamnak, hiszen a legjobbat érdemlem. Bölcsen döntök az életemről. Bátor és elégedett vagyok. Mindenből a legjobbat kapom, mert őszintén hiszek magamban. 

A Kutya

Kijavítom a múltat. Elengedek minden fájdalmat és sérelmet. Bölcs vagyok, tanulok a hibáimból. Napról napra egyre több tapasztalatot gyűjtök. Bátor vagyok, s megengedem magamnak a legjobbat.

A Disznó

Csodálattal tekintek a világra. Észreveszem az életem szépségeit. Hálát érzek minden jóért, amit az élettől kapok. Igenis jó életem van. Mindennap történik velem pozitív és csodálatos esemény.

Exit mobile version