Napi kínai horoszkóp 2020. április 18. – A szeretet szeretetet fakaszt

nlc | 2020. Április 18.
Szeretettel bármit elérhetsz a kínai horoszkóp szerint is. A szeretet most talán még fontosabb, mint korábban bármikor. Kinek küldenél ma szeretetet? S milyen választ kapsz rá?

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Szeretetre szeretet a válasz… (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp szerint a szeretet még több szeretetet fakaszt

A Patkány

Munkám eredménye boldoggá tesz. Szeretem a munkámat. Örömmel végzem a feladataimat. Meglátszik a munkámon, hogy szeretettel csinálom. Elégedett vagyok a munkahelyemmel. Szeretnek a munkatársaim. Biztos a helyem.

A Bivaly

Testsúlyomon könnyedén változtatok. Szeretem és elfogadom magamat. Pozitív a kisugárzásom. Árad belőlem a szeretet. Szeretettel gondolok magamra. Szeretetemmel is formálom a testemet.

A Tigris

Körülöttem minden a legnagyobb rendben van. Hálás vagyok a szeretetért, amiben élhetek. Boldog és elégedett vagyok. Mindenem megvan, amire csak vágyom. Minden rendben van, mert szerethetek. 

A Nyúl

Hiszek a szeretet erejében. Szeretetemre szeretet a válasz. Minél több szeretetet küldök az univerzumba, annál többet kapok vissza. Önzetlenül szeretek. Önzetlenül küldök szeretetet a többieknek.

A Sárkány

Helyes döntéseket hozok. Az életemről én döntök. Hiszek magamban, hiszek a döntéseimben. Szeretek dönteni. Minden helyzetben a szeretetet választom. Szeretettel bármit elérhetek.

A Kígyó

Szeretetáldást küldök a rokonaimnak. Szeretettel gondolok mindenkire. Szeretetet küldök ma gondolatban mindenkinek. Szeretetemre szeretet a válasz. Most még fontosabb a szeretet ereje.

A Ló

Munkámra szükség van. Szükség van rám. Fontos ember vagyok. Szeretem, amit csinálok. Örömmel végzem el a rám bízott feladatokat. Szeretetem megsokszorozza a szeretetet az életemben.

A Kecske

Pénzből mindig van elég. Szeretem a pénzt. Örömmel használom a pénzt. Nagyon jól bánok a pénzzel. Szeret a pénz nálam lenni. Mindig van elég pénzem. Bőségben, boldogságban élek. 

A Majom

Belső gyermekemet szeretet veszi körül. Figyelek magamra, figyelek a belső gyermekemre. Mindig szeretettel gondolok magamra. Gyermeki énem boldog és elégedett. Valódi szeretetben élek.

A Kakas

Az egészség áthatja a testemet. Szeretem és elfogadom magamat. Szeretem, hogy egészséges vagyok. Figyelek a testemre, figyelek az egészségemre. Törődöm magammal. A legjobbat érdemlem: a szeretetet. 

A Kutya

Jókedvem boldoggá teszi szerelmemet. Boldog és elégedett vagyok. Hálás vagyok a páromnak, hiszen valódi szerelemben élhetek. Mindenem megvan, amire csak vágyom. Szeretetemért szeretetet kapok cserébe.

A Disznó

Megérdemlem a szeretetet. Önzetlenül szeretek, önzetlenül szeretnek a többiek. Szeretetemre szeretet a válasz. Hiszek a szeretet erejében. A bőség, a szeretet, a harmónia és a boldogság az életem része.

Exit mobile version