Napi kínai horoszkóp 2020. április 22. – Csak a pozitív gondolkodás segít

nlc | 2020. Április 22.
A mostani helyzetben még fontosabb, hogy ne veszítsd el a hitedet, a reményt. A pozitív gondolkodás most különösen sokat segít a kínai horoszkóp szerint. Próbáld ki, s meglátod, sokkal jobban érezheted magad...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

A pozitív gondolkodás most mindennél többet ér… (fotó: Getty Images)

A kínai horoszkóp segít elfogadni magadat

A Patkány

Megérdemlem a szeretetet. Hiszek magamban, hiszek a szeretet erejében. Pozitívan gondolkodom. Pozitív gondolatokkal jóra fordul az életem. Őszintén szeretek, és őszintén szeretnek.

A Bivaly

Elégedett vagyok az életemmel. Pozitívan tekintek magamra és az életemre. Mindenem megvan, teljes az életem. Pozitív gondolkodásommal még jobbá teszem az életemet. Példát mutatok a környezetemnek.

A Tigris

Megteremtem a családi békét. Figyelek a családomra. Pozitív kisugárzásom megnyugtatja a többieket. Minden helyzetben a békére, a pozitív gondolkodásra törekszem. Szeretem a családomat, a többiek is szeretnek engem.  

A Nyúl

Mindenre van elég pénzem. Remekük bánok a pénzzel. Értelmes dolgokra költöm a pénzemet. Mindig gondolok a jövőm biztonságára is. Szeretem a pénzt. Mindig van annyi pénzem, amennyire szükségem van. 

A Sárkány

Boldog jövőt teremtek a gyermekeimnek. Hiszek magamban. Hiszek a pozitív jövőképben. Optimistán tekintek előre. Példát mutatok a gyerekeimnek. A legjobbat adom nekik, mert a legjobbat érdemlik.

A Kígyó

Minden sejtem egészséges. Figyelek magamra. Mindennap teszek az egészségemért. Szeretem és elfogadom magamat. Pozitív gondolataim pozitívan hatnak rám. Hiszek magamban.

A Ló

A szeretet értelmet ad az életemnek. Hálás vagyok a szeretetért, amiben élhetek. Minden napban meglátom a jót, a szépet. Pozitívan tekintek a mostani életemre. Tudom, hogy egyre jobb és jobb lesz minden.

A Kecske

Hibáimat elfogadom és szeretem. Elfogadom magamat annak, aki vagyok. Szeretek a tükörbe nézni. Szép vagyok, van mire büszkének lenned. Árad belőlem a pozitív energia. Vonzom a többiek figyelmét. 

A Majom

Hálát adok a sikereimért. Minden sikeremet megünneplem. Hiszek magamban. Sikeres ember vagyok. Az apró sikereknek is nagyon örülök. Pozitív gondolataim és érzéseim tesznek még sikeresebbé.

A Kakas

Lemondok a fájdalomkilókról. A boldogságra figyelek. Pozitívan gondolok magamra. Elengedek minden fájdalmat, leteszem magamról a súlyokat. Egyre optimistább vagyok. Hiszek a boldog jövőben.  

A Kutya

Életcélomat megtalálom. Észreveszem az univerzum jeleit. Hiszek az univerzum bölcsességében. Tudom, hogy mindig a lehető legjobb történik velem. Hiszek magamban, hiszek az életcélomban.

A Disznó

Tökéletes társ vagyok. Megérdemlem a páromat, párom megérdemel engem. Nagyon jól kijövünk egymással. Boldog a párkapcsolatunk. Tökéletesen összeillünk. Minden jó most, ahogy van.

Exit mobile version