Napi kínai horoszkóp 2020. április 25. – Mindig van segítséged…

nlc | 2020. Április 25.
Mindig van segítséged. Sosem vagy egyedül. De vajon kéred is a segítséget, vagy inkább magad próbálsz mindent megoldani? A kínai horoszkóp szerint ma különösen érdemes pozitívan gondolkodni...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Te kéred a többiek segítségét? (Fotó: Getty)

A kínai horoszkóp szerint megérdemled a segítséget

A Patkány

Tudok segítséget kérni. Örömmel veszem igénybe a többiek segítségét. Önzetlenül segítek én is a környezetemnek. Mindig azt adom, amit kapni szeretnék. Tudok kérni, tudok elfogadni. 

A Bivaly

Ideális súlyomat elérem és megtartom. Vigyázok magamra. Figyelek a testemre, figyelek az egészségemre. A legjobbat adom lelkem templomának. Egészséges és szép vagyok. Jól érzem magamat a bőrömben.

A Tigris

Szerencsés vagyok. Hiszek magamban, hiszek a többiekben. Mindig számíthatok a környezetem segítségére. Örömmel segítenek nekem a többiek. Hálás vagyok minden támogatásért, amit kapok.  

A Nyúl

Párom mindenben segít nekem. Tudok kérni, tudok elfogadni. Szeretem a páromat, önzetlenül támogatjuk egymást. Boldog vagyok és elégedett. Mindenem megvan, amire csak vágyom. 

A Sárkány

Napról napra fiatalabb vagyok. Egyre jobban érzem magamat. Vigyázok a testi, lelki egészségemre. Figyelek magamnak. A legjobbat érdemlem. Szeretem és elfogadom magam úgy, ahogy vagyok.

A Kígyó

Tudom, hogy megérdemlem a szerencsét. Nyitott vagyok minden újdonságra, minden jóra. Szerencsésnek érzem magamat, hiszen jó emberek között élhetek. Mindig kapok segítséget, mindig örömmel segítek a többieknek.

A Ló

Szerelmesnek lenni jó. Szeretni a legjobb. Boldog vagyok a párommal. Tökéletesen összeillünk. Mindenben támogatjuk és segítjük egymást. Ez egy őszinte és valódi szereteten alapuló kapcsolat.

A Kecske

Öngyógyító erőm van. Hiszek magamban, hiszek a szeretet erejében. Elfogadom és szeretem magamat. Szeretetem szebbé és egészségesebbé tesz. Vigyázok magamra. A legjobbat adom a testemnek, a lelkemnek. 

A Majom

Minden családi vita rendezhető szeretettel. Tudom, hogy szeretettel bármit elérhetek. Minden problémára megoldást nyújt a szeretetet. Szeretettel minden vitát pillanatok alatt rendezek.

A Kakas

Megtakarításaim egyre gyarapodnak. Napról-napra nagyobb bőségben élek. Mindenből van elég az életemben. Hálás vagyok a támogatásért, a szeretetért, az anyagi jólétemért. 

A Kutya

Tevékenységemmel értéket teremtek. Mindennap teszek valami jót. Örömmel és önzetlenül segítek másoknak. Önzetlenségemre mindenkor önzetlen segítség a válasz. Jól kijövök a környezetemmel.

A Disznó

A szerelem lángja mindig lobog bennem. Szenvedéllyel és boldogan élem az életemet. Mindig találok izgalmat és újdonságot az életemben. Párommal jól kijövünk egymással. S egyre csak mélyük köztünk a szeretet… 

Exit mobile version