Napi kínai horoszkóp 2020. április 27. – Hozd ki magadból a legtöbbet!

nlc | 2020. Április 27.
Vajon miben vagy a legjobb? Miből hozhatod ki a lehető legtöbbet? A kínai horoszkóp szerint lehetőséget kapsz, hogy megmutasd, mire is vagy igazán képes. Érdemes élni vele mindenképpen...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Hozd ki magadból a legtöbbet! (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp segít kihozni magadból a legtöbbet

A Patkány

Boldogságra cserélem a bosszankodást. Hiszek magamban. Hiszem, hogy egyre jobb dolgok történnek velem. A jóra törekszem. Kihozom magamból a legjobbat és a legtöbbet.

A Bivaly

Az újdonság jó. Szeretem a változásokat. Nyitott vagyok minden újdonságra, minden változásra. Nem ragaszkodom semmihez. Rugalmas vagyok. Örömmel változtatok és változom.

A Tigris

Mosolyom gyógyít. Szeretek mosolyogni. Sokkal jobb a kedvem, s sokkal pozitívabb a kisugárzásom, amikor mosolygok. Mosolyom meggyógyít engem és a másokat is. A mosoly semmiben sem kerül, de nagyon sokat ér.  

A Nyúl

Belevágok a jó megvalósításába. Hiszek magamban, hiszek a képességeimben. Ki tudom hozni magamból a legtöbbet, a legjobbat. Képes vagyok megvalósítani az álmaimat. Már ma belekezdek…

A Sárkány

Mindenből jót hozok ki. Minden helyzetben a jóra törekszem. Hiszek a sikeremben. Tudom, hogy képes vagyok a legjobbat is kihozni magamból. Minden jól alakul, amibe energiát fektetek.

A Kígyó

Szerelmemet inspirálom. A legjobbat hozom ki a páromból. Jó példát mutatok mindenkinek. Ösztönzöm és motiválom a környezetemet. Jóban vagyok magammal. Jóra használom a képességemet.

A Ló

Az élet szeret engem. Csupa jó dolgok történnek velem. Hálás vagyok minden jóért, amit az élettől kapok. Hiszek a jóságban. Örömmel adok, és örömmel fogadom a jót. Kihozom a lehetőségekből a legjobbat.

A Kecske

Megérdemlem az odafigyelést. Hálás vagyok mindenkinek, aki figyel rám. Én is szívesen figyelek a többiekre. Jót adok, jót cselekszem. Hiszek a jó dolgok erejében. Tudom, hogy azt kapom, amit másoknak adok. 

A Majom

Bízom a megérzéseimben. Tudom, hogy mindig jók a megérzéseim. Ösztöneim sosem csapnak be. Bátran követhetem a belső hangokat. A megérzéseim mindig a legjobb út felé irányítanak.

A Kakas

Napról napra előrébb jutok. Hiszek az álmaimban, hiszek a céljaim megvalósulásában. Mindennap teszek önmagamért. Pozitív gondolataimmal válok egyre sikeresebbé. Tudom, hogy bármit elérhetek, amiben igazán hiszek. 

A Kutya

A szeretet mindenben segít. Szeretettel bármit elérhetek. A szeretet minden problémára megoldást nyújt. Szeretettel a legjobban hozom ki magamból. Szeretek és viszontszeretnek.

A Disznó

Mindenre van időm. Értelmesen használom az időmet. Nagyon jól menedzselem az időbeosztásomat. Minden belefér az időmben, amire szánni akarok. Bármit elérhetek, bármit megvalósíthatok. 

Exit mobile version