Ez a 4 csillagjegy nagyon sok szeretetre vágyik

nlc | 2020. Április 28.
Ezek a csillagjegyek nagyon sok gyengédségre, figyelemre, szeretetre vágynak a párkapcsolatukban. S ha megkapják a szerelmüktől, ők talán még többet adnak neki viszonzásul. Te köztük vagy? A horoszkópból mindenre fény derül.

A független és szabadságkedvelő csillagjegyeknek valódi rémálom lehet az olyan társ, aki folyton a figyelemre, a törődésre vágyik. Míg a társfüggő típusoknak a túl sok önállóság okozhat csalódást és bánatot. A párkapcsolatban ezért is fontos, hogy a párok megbeszéljék és ismerjék egymás igényét. Nem árt a kapcsolat elején tisztázni, mennyi időt szeretnének egymással tölteni, s mennyi szabadságra vágynak a másik mellett.

Ezek a csillagjegyek különösen igénylik a figyelmet, a szeretetet, a törődést a kapcsolatukban. A horoszkóp szerint odaadóak, gondoskodóak, nagyon ragaszkodóak. S nagyszerű partnerek, amikor valódi párjukra találnak. Vajon te is köztük vagy?

A Rák igaz szerelemre vágyik

A Rák tartós párkapcsolatot keres. A múló érzések nem az ő stílusa. Nagyon kedves és figyelmes típus, néha picit túlcsordulhat az érzelmektől, az egyedüllétet ugyanakkor gyűlöli. Olyan társra vágyik, aki a nap 24 órájában támogatja, szereti és elfogadja őt. Miután bizalmat szavazott a másiknak, minden tőle telhetőt megtesz a boldogságért, teljes szívvel szereti és elfogadja párját. A bátorítást, a megerősítést, az érzelmi támogatást ugyanakkor folyamatosan igényli.

Ezek a csillagjegyek nagyon sok szeretetre és figyelemre vágynak (fotó: Getty)

Az Oroszlán imádja a figyelmet, a szeretetet

Az Oroszlánnak a figyelem úgy kell, mint a falat kenyér. A Rákkal ellentétben nem érzelmi megerősítésre van szüksége, hanem kitüntetett szeretetre, amit csak ő kap meg a párjától. Imádja a bókokat, a dicséreteket, de azonnal megérzi, ha ezek nem őszinték. Nem esik kétségbe az egyedülléttől, de akkor a legboldogabb, amikor a szerettei körében töltheti az időt, s persze begyűjtheti tőlük az elismeréseket, a dicséreteket. Párjáért, a szeretteiért ő is mindent megtesz.

A Mérleg akkor ragyog, amikor szerethet

A Mérleg nagyon nem szeret egyedül lenni, de ezt ki is mondja. Ő párkapcsolatban ragyog igazán, a nélkül nem találja az egyensúlyt az életében. S amikor szerelmes, mindent megad a társának még annak árán is, hogy kevesebbet kap tőle. Persze, egy idő után az adok-kapok egyensúlyára törekszik, s viszonzást vár a szeretetért, azt viszont nagyon rosszul viseli, ha tőle függ a párja. Szerelmétől elvárja, hogy ugyanúgy kimutassa és éreztesse vele az érzéseit, ahogyan ő is teszi vele. 

A Skorpió nagyon mélyen szeret

A Skorpió nagyon zárkózott és visszafogott típus, sokan ezért nem is gondolják róla, mennyire vágyik a szeretetre, az érzelmi közelségre. S bár neki nagyon fontos az egyedüllét, az énidő a párkapcsolatban, a figyelem, a törődés is legalább ennyire kell neki a boldogsághoz. Valójában minden kell neki a párkapcsolatban. Hajlamos túlreagálni a dolgokat, s szóvá teszi, ha párja valamit nem úgy tesz, ahogy elvárja tőle. Az is biztos, nagyon hűséges és megbízható csillagjegy, hihetetlenül mélyen érez és szeret. 

(via elite daily)

Exit mobile version