Napi kínai horoszkóp 2020. április 28. – Add, amit kapni szeretnél

nlc | 2020. Április 28.
Vajon azt adod másoknak, amit kapni szeretnél? A kínai horoszkóp szerint érdemes törekedned a pozitívumokra. Mert jóból is, rosszból is pontosan ugyanazt kapod vissza, amit te is adsz...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Mindig azt add, amit te is kapni szeretnél… (fotó: Getty Images)

A kínai horoszkóp szerint mindig azt add, amit kapni szeretnél

A Patkány

Szeretet vesz körül. Valódi szeretetben élek. Szeretetet adok, és szeretetet kapok a többiektől. Boldog vagyok, és igazán elégedett. Minden megvan az életemben, hiszen szerethetek.

A Bivaly

Elfogadom az élet ajándékait. Örömmel adok, és örömmel fogadok el. Mindig meglepem a környezetemet valami aprósággal. S mindig kapok valami jót a többiektől. Hiszek az adok-kapok egyensúlyában.

A Tigris

Gyógyulok. Figyelek magamra, figyelek az egészségemre. Hiszek a gyógyító erőmben. Meg tudom gyógyítani magamat, és meg tudom gyógyítani az életemet. Szeretettel gondolok magamra.  

A Nyúl

Boldog vagyok, mosolygok. Mindenkinek örömet adok. Szeretek mosolyogni. Mosolyomra mosoly a válasz. Napról napra boldogabb és elégedettebb vagyok. A mosoly semmibe sem kerül. Sokat adok belőle.

A Sárkány

Nyitott vagyok. Érdekelnek a többiek. Önzetlenül segítek, önzetlenül segítenek nekem is a többiek. Elfogadó vagyok a környezetemmel. Elfogadnak engem is a szeretteim. Jóban vagyok magammal. Jóban vagyok a többiekkel.

A Kígyó

Ritmust viszek a tetteimbe. Pozitívan gondolkodom, érzek és cselekszem. Jót teszek másokkal. Jó tetteimért jót kapok cserében. Hiszek az univerzum bölcsességében. Hiszek az erőmben.

A Ló

Áramoltatom a szeretetet. Szeretni könnyű. Mindennap teszem. Szeretetemre szeretet a válasz. Jól kijövök a környezetemmel. Mindenkivel jóban vagyok. Hálát érzek a szeretetért, amiben élhetek.

A Kecske

Meghallgatok másokat, és engem is meghallgatnak. Önzetlenül adok, és önzetlenséget kapok cserébe. Figyelek a környezetemre. Ők is figyelnek rám. Jól megértjük egymást. 

A Majom

Egészséget vonzok magamhoz. Vigyázok a testi, lelki egészségemre. Fontos vagyok, figyelek magamra. A legjobbat adom a testemnek, a lelkemnek. Szeretem és elfogadom magamat.

A Kakas

A szerelem erőt ad nekem. Hálás vagyok a párom szeretetéért. Önzetlenül szeretek, most igazán boldog vagyok. Mindenem megvan, amire csak vágyom. Megérdemlem az igaz szeretetet és szerelmet. 

A Kutya

Az univerzum vezeti sorsomat. Hiszek az univerzum bölcsességében. Jót teszek másokkal, és sok jót kapok viszonzásul. Tudom, hogy a legjobb úton járok. Egyre jobb és jobb az életem.

A Disznó

A változás jó. Szeretem a változásokat, nyitott vagyok minden újdonságra. Örömmel változom és változtatok. Pozitív példát mutatok mindenkinek. Jó dolgok történnek velem. 

Exit mobile version