Napi kínai horoszkóp 2020. április 29. – Boldog jövő vár…

nlc | 2020. Április 29.
A jövőd olyan lesz, amilyennek most képzeled és látod. Álmodj magadnak pozitív jövőt, s minden a lehető legjobban alakul. A kínai horoszkóp támogat benne.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Boldog jövőt teremthetsz magadnak (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp hozzá segít a boldog jövőhöz

A Patkány

A belső hangom vezet. Figyelek a megérzéseimre. Mindig jó irányba vezet az intuícióm. Hiszek magamban, hiszek a megérzéseimben. Egyre jobb és jobb az életem. Megteremtem a boldog jövőmet.

A Bivaly

Érzelmeimet elfogadom. Minden érzésem én vagyok. Megmutatom az érzéseimet. Szeretek és viszont szeretnek. Érzem, hogy jó dolgok várnak rám. Tudom, hogy egyre jobban alakul az életemben minden.

A Tigris

Boldogságot adok mindenkinek. Őszintén szeretek. Hiszek a szeretet erejében. Bennem van a boldogság, kihozom magamból a legjobbat. Előre tekintek. Boldogan tervezem a jövőmet.  

A Nyúl

Szerencsés vagyok. Nagyszerű az életem. Mindenem megvan, amire csak vágyom. Szerencsésnek tartom magamat. Hiszek a pozitív gondolatok erejében. Tudom, hogy minden egyre jobb és jobb lesz.

A Sárkány

Megőrzöm a békémet. Nyugodt és harmonikus az életem. Most teremtem a jövőmet. Boldog és elégedett vagyok. Mindent elérek, amit csak akarok. Pozitív jövőképet festek magamnak.

A Kígyó

Minden vágyamat megvalósítom. Hiszek magamban, hiszek a tehetségemben. Bármit elérhetek, amit igazán akarok. Tudom, hogy egyre jobban alakul minden. Hiszek magamban. Hiszem, hogy valóra válnak a vágyaim. 

A Ló

Boldog jövőt teremtek. Elérem mindazt, amiben igazán hiszek. Pozitívan látom a lehetőségeimet. Pozitívan tekintek magamra és a jövőmre. Már most is egyre jobb és jobb minden.

A Kecske

Nyugodt vagyok. Békében élek magammal, és békében élek a környezetemmel. Jól érzem magamat a bőrömben. Pozitívan tekintek az életemre. Biztonságban, boldogságban élek. 

A Majom

Önmagamban találom a megoldást. Minden helyzetet képes vagyok megoldani. Kreatívan élem az életemet. Hiszek magamban, hiszek a képességeimben. Az életem én alakítom. Pozitívan gondolok magamra.

A Kakas

Határozott vagyok. Bátran kiállok a céljaim mellett. Mindig elérem, amit igazán szeretnék. Hiszek magamban. A jövőmet én formálom és alakítom. Boldog jövőt álmodok magamnak. 

A Kutya

Mindig tudom, mi a jó nekem. Én döntök az életemről, én tudom, hogy mit szeretnék megvalósítani. Hiszek a képességeimben. Elérem, amiben igazán hiszek. Tudom, hogy mi a jó nekem. S tudom, mit szeretnék a jövőben.

A Disznó

Jól dönteni egyszerű. Szeretek dönteni. Az életem az én kezemben van. A boldogság mellett döntök. Minden helyzetben jól választok. Minden döntésem a célom felé visz engem. 

Exit mobile version