Napi kínai horoszkóp 2020. május 2. – Megérdemled a valódi örömet

nlc | 2020. Május 02.
Nyisd meg a szívedet a valódi örömnek, boldogságnak. A kínai horoszkóp szerint az apróságokban is csupa pozitívumot fedezhetsz fel ma. S épp erre érdekes törekedned...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

A kínai horoszkóp szerint az apróságokban is nagyon sok örömet találhatsz… (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp támogat, hogy megélhesd a valódi örömet

A Patkány

A szívem nyitott. Kíváncsian tekintek a világra. Észre veszem a jót, a szépet, az örömteli pillanatokat az életemben. Elégedett és boldog vagyok. Most minden jó és minden teljes.

A Bivaly

Meglátom a jót mindenkiben. Tudatosan keresem a szépet az életemben. Apróságokban is örömet találok. Pozitív érzésekkel telik meg a szívem. Hiszek a pozitív gondolatok erejében.

A Tigris

A teljesség felé tartok. Napról napra egyre csodásabb az életem. Mindenem megvan, amire csak vágyom. Teljesnek és boldognak érzem az életemet. Tudom, hogy egyre jobb és jobb dolgok történnek velem.

A Nyúl

Tenyeremen hordom a családom. Boldog vagyok, mert nagyon jól kijövök a többiekkel. Szeretem a családomat. Mindenben támogatom és segítem őket. Önzetlenségemre önzetlen szeretettel válaszolnak.

A Sárkány

Boldognak lenni nem bűn. Boldogságból példát mutatok. Ma mindenben meglátom a jót. Boldogságra törekszem, egyre elégedettebb vagyok. Megérdemlem a valódi boldogságot. Ma is erre törekszem.

A Kígyó

Felülemelkedem a sérelmeken. Elengedek minden fájdalmat, a jóra, az örömre figyelek. Tudatosan keresem a szépet az életemben. A szeretetre törekszem. Megérdemlem, hogy igazán boldog lehessek. 

A Ló

Feladataim szinte maguktól elvégzik magukat. Könnyedén boldogulok bármilyen feladattal. Mindent meg tudok oldani. Kreatív és sikeres vagyok. Jóra használom a képességemet.

A Kecske

Egységben vagyok önmagammal. Elégedett és boldog vagyok. Harmóniában élek. Most minden a lehető legnagyobb rendben van velem. Teljes az életem. Mindig észre veszem, mennyi jó dolog történik velem. 

A Majom

Megtalálom az egyensúlyt. Mindenben törekszem a harmóniára, a békére. Ma csupa jó dolog történik velem. Észre veszem az élet szépségeit. Apróságokból is boldogságot merítek.

A Kakas

Az életem hasznos. Fontos ember vagyok. Szeretem hasznosan tölteni az időmet. Jóban vagyok magammal, jóban vagyok a környezetemmel. Szeretem az életemet. Hiszek a pozitív jövőmben. 

A Kutya

Nyugalmam megingathatatlan. Minden helyzetben nyugodt tudok maradni. Harmóniában élek magammal és a többiekkel. Nyugalmam másokra is átragad. Mindig a jóra törekszem.

A Disznó

Családom boldog. Hálát érzek a családomért. Jóban vagyok mindenkivel. Boldog vagyok és elégedett. Nagyszerű emberekkel élhetek együtt. Mindig észre veszem a jót a családomban. 

Exit mobile version