Napi kínai horoszkóp 2020. május 4. – Bölcsen cselekszel?

nlc | 2020. Május 04.
Mindenképpen, ha erre a cikkre kattintottál. Legyél bölcs egész nap, cselekedj meggondoltan, higgadtan. A kínai horoszkóp most is segít benne...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Bölcsesség, meggondoltság – ezek a hétfői jelszavak (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp szerint átölel ma a szeretet

A Patkány

Felismerem lelkem bölcsességét. Figyelek befelé, figyelek a megérzéseimre. Lelkem mindig a legjobbat súgja nekem. Hallgatom a belső hangokra. Bölcsen döntök, bölcsen cselekszem ma. 

A Bivaly

A szerelem körülvesz engem. Meggondoltan, bölcsen választok a szerelemben is. Boldog és tartós kapcsolatra vágyom. Életemben vonzom a hozzám illő társat. Hiszek a valódi szerelem létezésében. 

A Tigris

Teremtőerőm működik. Bölcsen teremtek. Hiszek magamban, hiszek a pozitív gondolatok erejében. Tudom, hogy bármit elérhetek, amire csak vágyom. Bölcsen élem az életemet, a legjobbat adom magamnak.

A Nyúl

Szerető környezet vesz körül. Boldog vagyok, mert nagyon jó emberek között élhetek. Szeretem a családomat, szeretem a barátaimat. Bölcsen szeretek. Jól kijövök a többiekkel.

A Sárkány

A társaság szeretetközpontja vagyok. Árad belőlem a pozitív energia. Szeretnek velem lenni a többiek. Mindenkihez van egy jó szavam. Pozitívan gondolkodom, érzek és cselekszem.

A Kígyó

Megbocsátok minden családtagomnak. A megbocsátással felszabadítom a lelkemet. Bölcs tett megbocsátani. Magamnak is megbocsátok mindent. A harmóniára, a békére törekszem.  

A Ló

Elengedem a félelmeimet. Búcsút intek a negatív érzéseknek. Hiszek magamban, hiszek az erőmben. Pozitívan tekintek az életemre. A jót keresem, a jóra törekszem. Bölcsen döntök az életemről.

A Kecske

Nyíltan kimondom a gondolataimat. Őszinte és egyenes vagyok. Bölcsen érvelek, bölcsen beszélek. Szeretettel bármit elérhetek. Minden helyzetben az őszinteséget választom. Jól esik kimondani, amit gondolok. 

A Majom

Mélyen és jól alszom. Nyugodt és elégedett vagyok. Boldog az életem. Lerázom a stresszt magamról. Minden reggel boldogan és pihenten ébredek. Kiegyensúlyozott vagyok. Harmóniában élem magammal és a környezetemmel.

A Kakas

Kívánságaim megvalósulnak. Tudom, hogy bármit elérhetek és megvalósíthatok. Hiszek a kívánságaimban, hiszek a teremtő erőmben. Megvalósítom, amiben igazán hiszek. Bölcsen élem az életemet. 

A Kutya

Őszinte vagyok magammal. Nem csapom be magam. Szembe nézek a félelmekkel. Elfogadom magamat annak, aki vagyok. Bölcsen döntök. Bölcsen gondolkodom és cselekszem. 

A Disznó

Minden létezővel egységben élek. Jól kijövök a környezetemmel. Szeretem a helyet, ahol élek. Tiszteletben tartom a többiek életét. Elfogadok mindenkit olyannak, amilyen. Jóban vagyok mindenkivel. 

Exit mobile version