Napi kínai horoszkóp 2020. május 8.: Boldogság, bőség vár

nlc | 2020. Május 08.
Boldogságot, bőséget hoz a mai nap a kínai horoszkóp szerint. Hiteddel, a pozitív gondolatok erejével mindent megteremthetsz magadnak, amire igazán vágysz...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Boldogság, bőség vár a kínai horoszkóp szerint (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp segít bőséget, boldogságot teremteni

A Patkány

Szellemem magasan szárnyal. Hiszek a valódi szerelemben. Ideáim megvalósíthatók. Nagyszerű ötleteim vannak. Bőséget, boldogságot teremtek magamnak. Hiszek a pozitív gondolatok erejében.

A Bivaly

Rengeteg erőm van. Jóra használom a teremtő erőmet. Boldogságot, bőséget, harmóniát teremtek magamnak és a környezetemnek. Jót teszek magammal, jót teszek másokkal. 

A Tigris

Nyugalmat árasztok magam köré. Árad belőlem a pozitív energia. Szeretek és viszont szeretnek. Mindenem megvan az életemben, amire csak vágyom. Nyugalomban, bőségben, boldogságban élek.

A Nyúl

Bátor vagyok és boldog. Merek igazán szeretni. Megnyitom a szívemet a valódi boldogságnak. Megérdemlem, hogy mindenből sokat kapjak. Nyitott vagyok a szeretetre, nyitott vagyok a boldogságra.

A Sárkány

Könnyen találok segítséget. Mindenben számíthatok a környezetemre. Örömmel segítek, örömmel fogadom a segítséget. Jó emberek között élek. A szeretet átjárja az életemet.

A Kígyó

Tele vagyok lehetőséggel. Mindig találok magamnak valamilyen újdonságot. Élek azt életem adta lehetőségekkel. Megteremtem magamnak a jót. Hiszek magamban. Tudom, mit akarok elérni.  

A Ló

Egészségesebb vagyok, mint tegnap. Figyelek magamra, a legjobbat adom magamnak. Szeretettel gondolok a testemre. Napról napra jobban érzem magamat. Testem meghálálja a gondoskodásomat.

A Kecske

Folyton gyarapodom a bőségben. Mindenből van elég az életemben. Hálát érzek minden jóért, amit az élettől kapok. Hálámmal növelem a bőséget, a boldogságot. Nagyszerű az életem. 

A Majom

Visszatér hozzám a boldogság. Megérdemlem a valódi örömet és szeretetet. Nyitott vagyok a boldogságra. Elengedtem minden félelmet magamból. Hiszek a szeretet, a pozitív gondolatok erejében. 

A Kakas

Új lehetőségeim vannak. Nyitott vagyok minden változásra, minden újdonságra. Élek a lehetőségeimmel. Hiszem, hogy egyre jobban és jobban alakul minden. Boldog vagyok és elégedett. 

A Kutya

Mindenben meglátom a jót. Mindenben a jóra törekszem. Jó tetteimet csupa jóval hálálja meg az élet. Mindennap teszek valami jót. Minden nap egyre hálásabb vagyok. Mindenem megvan, amire csak vágyom. 

A Disznó

Egyre vékonyabb vagyok. Törődöm magammal. Törődöm a testemmel. Szeretem és elfogadom magamat. Szívesen mozgok, a legjobbat adom magamnak. Kicsattanok az egészségtől. Jól érzem magam a bőrömben.

Exit mobile version