Napi kínai horoszkóp 2020. május 10.: Az apró változások is sokat jelentenek

nlc | 2020. Május 10.
Apró változtatásokkal is nagyon sokat tehetsz magadért. Nagyon sokat érhetsz el, és jóval nagyobb lépést tehetsz, mint sejtenéd. A kínai horoszkóp szerint már ma tegyél csak egy pici változást az életedben...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Apró változásokkal is sokat tehetsz magadért (fotó: Profimédia)

A kínai horoszkóp szerint az apró változások is jelentősek

A Patkány

Mosolygok az emberekre. Egyetlen őszinte mosollyal is nagyon sokat érhetek el. Szívesen változom és változtatok. A jót keresem az életemben. Mosolyommal megédesítem mások napját.

A Bivaly

Türelmes vagyok. Minden helyzetben nyugodt tudok maradni. Türelmesen hallgatom meg a többieket. Nyugalmam átragad mindenkire. Pici türelemmel is hihetetlenül sokat érhetek el. 

A Tigris

Van időm magamra. Mindig szánok időt a saját elfoglaltságomra. Fontos az én-időm. Törődöm magammal. Nagyon jól osztom be az időmet. Hasznos dolgokkal foglalkozom.

A Nyúl

Apró változás is elég nekem. Apró változásokkal is sokat tehetek magamért. A szeretetre figyelek. Változom és változtatok, ha kell. Mindig tudok megújulni. Szeretek változtatni.

A Sárkány

Hiszek a változásokban. Szeretem a változásokat. Tudom, hogy egyre jobb és jobb dolgok történnek velem. Nyitott vagyok az újdonságokra. Örömmel változom és változtatok az életemen.

A Kígyó

Szívem megtelik szeretettel. Minden helyzetben a szeretetet választom. Szeretek és szeretnek a többiek. Hiszek a szeretet erejében. Szeretettel bármit elérhetek. Pici változásokkal is nagyon sokat tehetek magamért.  

A Ló

Ragaszkodom a boldogsághoz. Boldog vagyok, mert ezt választom. Belőlem fakad a boldogság. Pozitívan gondolkodom, pozitív dolgok történnek velem. A boldogság az életem része.

A Kecske

Engedem, hogy meggyógyuljon a lelkem. Szeretettel gondolok magamra. Elengedem a fájdalmat, változom és változtatok. Hiszek a gyógyulásban. Meg tudom gyógyítani az életemet. 

A Majom

Nyitottsággal fogadom az életet. Szeretem az újdonságokat, szeretem a változásokat. Semmihez sem ragaszkodom, nyitott vagyok és elfogadó. Jó dolgok történnek velem. Hiszek magamban. 

A Kakas

Több a lehetőségem, mint hiszem. Mindig történik velem valami jó. Hálás vagyok az újdonságokért, a változásokért. Mindig élek a lehetőségeimmel. Mindig változtatok, amikor csak lehet. 

A Kutya

Minden helyzet megtanít valamire. Minden helyzet a fejlődés lehetőségét tartogatja. Mindig tanulok valami újat. Nyitott vagyok a változásokra. Napról napra tudatosabban élek. 

A Disznó

Nyitottságom a legerősebb páncél. Elfogadom a többieket. Sosem ítélkezem. Nyitott és elfogadó vagyok. Jól érzem magamat a bőrömben. Jól kijövök a többiekkel. Minden a legnagyobb rendben van velem.

Exit mobile version