Napi kínai horoszkóp 2020. május 16.: Visszakapod, amit adtál

nlc | 2020. Május 16.
Mit szeretnél a leginkább elérni az életedben? S vajon mit adsz másoknak? A kínai horoszkóp szerint mindent megsokszorozva kapsz vissza az élettől, amit adtál másoknak. Jót és rosszat egyaránt... Tegyél jót másokkal, s figyeld, mivel ajándékoz meg az élet!

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Mindig azt add másoknak, amit kapni szeretnél (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp szerint adj minél többet, ha kapni szeretnél

A Patkány

A pénz és a szeretet nem zárják ki egymást. Szeretem a pénzt. Nagyon jól bánok a pénzzel. Mindig van elég pénzem. Bőségben, boldogságban élek. Igazán elégedett vagyok. Mindenem megvan, amire csak vágyom.

A Bivaly

A rossz jóvá változik. Elengedek minden fájdalmat, negatív érzést. Pozitívan gondolkodom mostantól. Figyelek magamra, figyelek a gondolataimra. Jóvá teszem az életemet. Keresem a boldogságot.

A Tigris

Megérdemlem a békét. Hálás vagyok, mert nyugalomban, harmóniában élek. Árad belőlem a béke. Jóban vagyok magammal, és jóban vagyok mindenkivel. Szeretnek velem lenni a többiek.

A Nyúl

Megsokszorozódva kapom vissza a szeretetet. Önzetlenül szeretek. A szeretet visszatér hozzám. Mindenkinek azt adom, amit kapni szeretnék. Boldogságot adok, boldogságot kapok.

A Sárkány

Szeretettel veszem körül a munkahelyemet. Szeretem a munkámat. A legjobb helyen dolgozom. Nagyszerű emberekkel töltöm a napot. Szeretek dolgozni. Jól megélek a fizetésemből is.

A Kígyó

Mások problémái nem hatnak rám. Magamra figyelek, magammal törődöm. Nem veszem magamra mások gondjait. Magamnak én vagyok a legfontosabb. Problémák helyett a szeretetre koncentrálok.

A Ló

Ha nevetek, mindenki velem nevet. Boldog vagyok és elégedett. Szeretek nevetni. Pozitívan érzek, gondolkodom és cselekszem. A jóra törekszem. Észre veszem a szépet az életemben.

A Kecske

Minden változás egészségesebbé tesz. Figyelek magamra, a legjobbat adom a testemnek. Egészséget sugárzom, inspirálom a környezetemet. Jóban vagyok magammal. Jól kijövök a többiekkel.

A Majom

Szeretetre cserélem a haragot. Megbocsátok magamnak és mindenki másnak is. Szeretetemért szeretetet kapok. Nincs okom haragudni. Figyelek a lelkemre, egyre jobban vagyok.

A Kakas

Megbocsátok. Elengedni könnyű. A lelkem fellélegzik a megbocsátástól. Nincs bennem harag. A szeretetre törekszem minden helyzetben. Nekem is megbocsátanak a többiek.

A Kutya

A problémáim megoldása könnyű. Képes vagyok kezelni a problémákat. Meg tudom gyógyítani az életemet. A szeretetet választom. Szeretetemért még több szeretetet kapok cserébe.

A Disznó

A feladataim boldoggá tesznek. Szeretem a munkámat. Örömmel végzem a rám bízott feladatokat. Boldog és elégedett vagyok. Mindennap találok örömforrásokat. Hálás vagyok az életemért, a munkámért.

Exit mobile version