Napi kínai horoszkóp 2020. május 18.: Megcsillan a szerencse

nlc | 2020. Május 18.
Rád mosolyoghat a szerencse a kínai horoszkóp szerint. Érezd magad igazán szerencsésnek hétfőn, legyél hálás mindenért, amid van, mert te vagy a saját szerencséd kovácsa...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Legyél a saját szerencséd kovácsa (fotó: Proifmedia)

A kínai horoszkóp szerint adj minél többet, ha kapni szeretnél

A Patkány

A szerencse hűséges társam. Hiszek magamban, hiszek a szerencsémben. Elérem, amire vágyom. Kezembe veszem a szerencsémet. Én alakítom a sorsomat. Jól döntök. Szerencsés vagyok.

A Bivaly

Munkám a bőség forrása. Szerencsésnek érzem magam, mert nagyon jó munkám van. Jól megélek a munkámból. Örömmel végzem a rám bízott feladatokat. Szeretem, amit csinálok.

A Tigris

Családom boldog. Hálát érzek a családomért. Szerencsés vagyok, mert nagyszerű emberek között élhetek. Boldog és elégedett vagyok. Jól kijövök mindenkivel. Jó látni, hogy boldog a családom.

A Nyúl

Gyermeki énem biztonságban van. Szeretettel gondolok a belső gyermekemre. Biztonságban érzem magamat. Mindenem megvan az életemben. Figyelek a lelkemre, figyelek a gyermeki énemre.

A Sárkány

Megőrzöm az egészségemet. Vigyázok magamra. Az egészségem a legdrágább kincsem. A legjobbat adom magamnak, mert a legjobbat érdemlem. Törődöm az egészségemmel.

A Kígyó

Szerencseenergia áramlik az életembe. Érzem, hogy szerencsés ember vagyok. Minden úgy történik, ahogy szeretném. Mindent megkapok az élettől. Elégedett és nagyon boldog vagyok.

A Ló

Spontán döntéseim jó döntések. Figyelek a megérzéseimre. Az intuícióm mindig a jó irányba vezet engem. Jól döntök és könnyen döntök. Kezemben tartom a sorsomat, a szerencsémet.

A Kecske

Segítek és segítenek nekem. Önzetlenségemért önzetlenséget kapok. Örömmel adok. Tudom, hogy minden jót sokszorosan kapok vissza. Nagyon szerencsésnek érzem magam. 

A Majom

Szeretet és egészség van az életemben. Bőségben, boldogságban élek. Mindenem megvan, amire vágyom. Egészséges vagyok, és szeretnek a többiek. A legjobbat adom magamnak, a legjobbat adom a többieknek.

A Kakas

Céljaim karnyújtásnyira vannak. Bármikor elérhetem, amit igazán szeretnék. Hiszek magamban. Szerencsés ember vagyok. Élek a lehetőségeimmel. Megteremtem magamnak a legjobbat.

A Kutya

Középpontomban vagyok. Harmóniában élek magammal, harmóniában élek a környezetemmel. Jól kijövök mindenkivel. Árad belőlem a béke, a nyugalom. Szeretnek a többiek velem lenni. Egyensúlyban vagyok.

A Disznó

Jót teszek másokkal. Mindennap teszek valami jót. Mindennap történik velem valami jó. Szerencsés vagyok. Jól boldogulok az életemben. Sikeresnek érzem az életemet. Most minden nagyon jó.

Exit mobile version