Napi kínai horoszkóp 2020. május 19.: Szerelmet hoz a tavasz

nlc | 2020. Május 19.
Képzeld el magad előtt, hogy máris egymásra találtál a pároddal. A szerelem itt kopogtat az ajtódon. S mikor máskor ne lehetne rá jobb esélyed, mint a legszebb tavaszi hónapban... A kínai horoszkóp támogatja a szerelmet.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Szerelmet hoz a tavasz a kínai horoszkóp szerint (fotó: Profimedia)

A kínai horoszkóp támogatja a szerelmeseket

A Patkány

Ajtómon kopogtat a szerelem. Megérdemlem az igaz szerelmet. Megnyitom a szívemet a pozitív érzelmeknek. Hiszek magamban. Hiszek a valódi szerelemben. Megérdemlem a páromat.

A Bivaly

Határozott vagyok és sikeres. Tudom, mit akarok elérni az életemben. Most minden jó és szép. Boldog a párkapcsolatom, sikeresnek érzem magamat. Hálát érzek a páromért, a szerelemért.

A Tigris

Céljaimat elérni könnyű. Mindig megvalósítható célokat tűzök magamnak. Tudom, mit szeretnék. Mindennap teszek a céljaimért. Megvalósítom az álmomat. Valódi szerelemre találok.

A Nyúl

Bízom magamban. Tudom, hogy a legjobbat érdemlem. Elégedett vagyok az életemmel. Szeretem és elfogadom magamat. Pozitív a kisugárzásom. Rám talál az igaz szerelem.

A Sárkány

Kreativitásom mindenben segít. Hiszek magamban. Minden feladatot meg tudok oldani. Használom a tudásomat. Sikeressé teszem az életemet. Tudom, hogy bármit elérhetek.

A Kígyó

Körülöttem minden rendben van. Hálát érzek az életemért. Jóban vagyok magammal, jóban vagyok a környezetemmel. Jól kijövök mindenkivel. Magamhoz vonzom a hozzám illő társat.

A Ló

Boldogságot engedek az életembe. Megnyitom a szívemet a valódi örömöknek. Megérdemlem a szerelmet, a boldogságot. A nekem való társsal találkozom. Napról napra egyre boldogabb vagyok.

A Kecske

Nyitott vagyok az újdonságokra. Szeretem a változásokat. Mindennap új lehetőséget hozhat. Szívesen változom, szívesen változtatok. A boldogság felé haladok. Nyitott vagyok a jóra. 

A Majom

Bízom a sorsom jóságában. Tudom, hogy egyre jobb és jobb dolgok történnek velem. Pozitívan gondolok a jövőmre. Elérem a céljaimat. Pozitív irányba változik a sorsom. Hiszek magamban.

A Kakas

Szerelmet hoz a tavasz. Nyitott vagyok a szerelemre. Megérdemlem a boldogságot. Megérdemlem, hogy a nekem rendelt társsal találkozzak. Tudom, hogy felismerjük egymást.

A Kutya

Békét adok a környezetemnek. Nyugalmam mindenkit megnyugtat. Árad belőlem a harmónia, a béke érzése. Szeretem és elfogadom magamat. Jó hatással vagyok a környezetemre.

A Disznó

Belső hangom mindig vezet. Figyelek a megérzéseimre. Tudom, hogy hamarosan rám talál a szerelem. Követem a belső hangokat. Felismerem a páromat. Mindig jók a megérzéseim.

Exit mobile version