Napi kínai horoszkóp 2020. május 20.: A jó irányba kormányozhatod a sorsodat

nlc | 2020. Május 20.
A legjobb irányba kormányozhatod a sorsodat. De vajon te irányítod a sorsod, vagy a körülmények formálnak téged? A kínai horoszkóp szerint ma a kezedbe veheted az irányítást, s elindulhatsz a boldog jövő felé...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Vedd a kezedbe a sorsodat! (fotó: Profimedia)

A kínai horoszkóp szerint irányítsd te a sorsodat

A Patkány

Szeretet ragyogja be a napjaimat. Hálás vagyok a szeretetért, amiben élhetek. Nagyszerű az életem. Mindennap keresem az örömet, a boldogságot. A szeretetre, a békére, a boldogságra törekszem.

A Bivaly

Szívem tudja, mi a jó nekem. Hallgatok a szívem hangjára. Figyelek befelé, s követem a megérzéseimet. Az intuícióm mindig a legjobb irányba vezet. A sorsomat élem. Boldog jövőt választok magamnak.

A Tigris

A szeretet mindig jár nekem. Nyitott vagyok minden jóra, minden szépségre. Valódi szeretetben élhetek. A sorsomat élem, boldog és elégedett vagyok. Hiszek a valódi szeretet létezésében.

A Nyúl

Nyitott vagyok az emberek felé. Kíváncsisággal tekintek mindenkire. Könnyű kedvesnek lennem másokkal. Örömmel teszek a többiekért. Jó cselekedetem jó dolgokkal hálálja meg az élet. Hiszek a sorsomban.

A Sárkány

Sorsomat én kormányzom. Mindennap teszek önmagamért. Én döntök az életemben, mert én tudom, mi a legjobb nekem. Tudom, hogy a sorsomat élem. Minden nappal egyre boldogabb az életem.

A Kígyó

Ajándékokat kapok az élettől. Hálás vagyok minden jóért, ami velem történik. Szeretem az életemet. Hiszek a sorsomban, hiszek a szeretet erejében. Pozitívan tekintek a jövőmre.

A Ló

Mindenki szívesen dolgozik velem. Szeretnek a kollégáim. Szeretem a munkámat, a legjobb helyen dolgozom. A sorsom szerinti feladatot végzem. Örömet találok minden feladatomban.

A Kecske

Napról napra egészségesebb vagyok. Egyre jobban és jobban érzem magamat. Az egészség drága kincs. Vigyázok magamra. A sorsom szerint élek, amikor boldog és egészséges vagyok. 

A Majom

A jóság jóságot szül. Örömmel adok, és örömmel fogadok el. Mindig történik velem valami jó. Jót teszek másokkal, jót tesznek velem a többiek. A sors a tenyerén hordoz. Szeretem az életet.

A Kakas

Úgy döntöttem, az egészséget választom. A legjobbat adom magamnak, mert a legjobbat érdemlem. Vigyázok az egészségemre. Gondját viselem a testemnek, a lelkemnek. Minden helyzetben az egészség mellett döntök.

A Kutya

Bőség áramlik az életembe. Mindenem megvan, amire csak vágyom. Teljes és kerek az életem. Valódi bőségben, boldogságban élek. Hálás vagyok mindenért, amit az élettől kapok.

A Disznó

Mindent visszakapok, amit adok. Szeretetet adok, s többszörösen kapom vissza a szeretetet. Mindenkivel jót teszek, s velem is jót tesz az élet. Hálás vagyok a sorsomért. Örömmel segítek mindenkinek.

Exit mobile version