Napi kínai horoszkóp 2020. május 21.: Megvalósul, amire vágysz…

nlc | 2020. Május 21.
Megvalósulhatnak az álmaid, a vágyaid. A kínai horoszkóp javaslata szerint érdemes leírni a kívánságokat, mellyel energiát adsz mindennek, amit el akarsz érni. Most nagyon jók az esélyeid.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Megvalósulnak az álmok a kínai horoszkóp szerint (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp segít megvalósítani az álmokat

A Patkány

A pénz szeret engem. Nagyon jól bánok a pénzzel. Szeretem használni. Örömmel költöm el, és örömmel fogadom. A pénz energia, mely akadálytalanul áramlik hozzám. Mindig jó érzésekkel gondolok a pénzre.

A Bivaly

Minden vágyam megvalósul. Mindent elérhetek, amit igazán szeretnék. Hiszek magamban, hiszek az álmaimban. Meg tudom valósítani a vágyaimat. Elérem, amit akarok. Magam előtt látom a céljaimat.

A Tigris

Szeretet van körülöttem. Békében, boldogságban, harmóniában élek. Hálás vagyok a szeretetért. Mindenem megvan, amire csak vágyom. Szeretem magamat, s a többiek is szeretnek engem.

A Nyúl

Boldogságot kapok az univerzumtól. Nyitott vagyok az univerzum ajándékaira. Hiszek az univerzum bölcsességében. A legjobbat kapom, mert a tőlem telhető legjobbat adom mindenkinek.

A Sárkány

Energiám végtelen. Aktív és lelkes vagyok. Hiszek magamban. Hiszem, hogy megvalósíthatom a vágyaimat. Energiát adok az álmaimnak. Kimondom és elérem, amiben igazán hiszek.

A Kígyó

Kedves vagyok másokkal. Szeretettel közeledek a többiek felé. Szeretetemre szeretet a válasz. Sokszorosan kapom vissza, amit másoknak adok. A szeretet a legfőbb célom. Mindig megvalósítom az álmomat.

A Ló

Elfogadom az érzelmeimet. Jóban vagyok magammal. Szeretem és elfogadom magam annak, aki vagyok. Az érzéseimet ki tudom mondani. Szeretnek és figyelnek rám a többiek.

A Kecske

A hétköznapok is boldogok. Mindig találok örömforrásokat. Mindennap új lehetőségeket rejteget. Mindennap teszek az álmaim megvalósításáért. Tudom, hogy a legjobb dolgok történnek velem. 

A Majom

Mindennap erősebb vagyok. Minden nappal egyre jobban hiszek magamban. Tudom, hogy bármit elérhetek és megvalósíthatok. Hiszek az álmaimban. Képes vagyok elérni, amit akarok.

A Kakas

Elégedett vagyok. Minden jó, ahogy most van az életemben. Hálás vagyok mindenért, amit az élettől kapok. Elégedettségemmel vonzom magamhoz a jót. Az álmaimat mindig megvalósíthatom.

A Kutya

Nem kapkodom, beosztom az időmet. Mindenre jut idő, amire szánni akarok. Értelmes dolgokkal foglalkozom. Nagyon jól kezelem az időmet. Koncentrált vagyok és céltudatos.

A Disznó

Céljaimat tartom szem előtt, nem a nehézségeket. Látom magam előtt, hogy megvalósultak a vágyaim. Elérem, amiben igazán hiszek. Pozitívan gondolkodom, pozitív jövőt látok magam előtt.

Exit mobile version