Napi kínai horoszkóp 2020. május 22.: Boldogságot hoznak a változások

nlc | 2020. Május 22.
Az újhold mindig nagy jelentőségű a kínai horoszkópban. A mostani újhold új lehetőségeket, boldogító változásokat jelez. Nyitott vagy rá?

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Boldogító változásokat jelez a kínai horoszkóp (fotó: Profimedia)

A kínai horoszkópban mindig nagy jelentőségű az újhold

A Patkány

Jól alszom, és álmaim pihentetnek. Minden reggel jókedvűen ébredek. Nyitott vagyok minden újdonságra. Mindennap változásokat hoz nekem. Hiszem, hogy jó dolgok történnek velem.

A Bivaly

Bízom az intuíciómban. Bízom magamban. Nyitott vagyok a változásokra. Jó dolgokat hoznak nekem a változások. A megérzéseim mindig a legjobb irányba vezetnek engem. Hallgatok rájuk.

A Tigris

Hálával gondolok a szerelmeimre. Mindenkinek megbocsátottam. Elengedtem minden fájdalmat. A korábbi szerelmeimtől sokat tanultam. Általuk is lehetek az, aki most vagyok.

A Nyúl

Boldoggá tesz a változás. Nyitottan tekintek minden újdonságra. Tudom, hogy jó dolgok történnek mostantól velem. Egyre szebb és jobb az életem. Hiszek magamban, hiszek a változásokban.

A Sárkány

Kész vagyok a jóra. Mindennap teszek valami jót magamnak és másoknak. Jóságomra jóság a választ. Sokat adok önzetlenül, és nagyon sokat kapok vissza. Boldog az életem, elégedett vagyok.

A Kígyó

Mosolyom másokat is mosolyra késztet. Szeretek mosolyogni. A mosoly nem kerül semmibe, de mégis nagyon értékes. Mindenki kedves velem, visszamosolyognak rám a többiek.

A Ló

Hálás vagyok az életemben lévő szeretetért. Boldog és teljes az életem. Minden jó, ahogy most van. Szeretem és elfogadom magamat. Szeretem és elfogadom a környezetemet.

A Kecske

Értem történnek a változások. Erőt és energiát merítek minden változásból. Nyitott vagyok az új kezdet lehetőségére. Nyitottan és optimistán tekintek a jövőmre. Tudom, hogy minden egyre jobban alakul.

A Majom

A munkámat szeretettel végzem. Szívesen és örömmel csinálom a rám bízott feladatokat. Hálát érzek a munkámért. A legjobb helyen dolgozom. Munkám az öröm és a bőség forrása. Jól keresek vele.

A Kakas

Az egészség természetes állapotom. Vigyázok magamra, fontos az egészségem. A legjobbat adom a testemnek, a lelkemnek. Boldogságban, örömben élek. Meglátszik rajtam, mennyire jól vagyok.

A Kutya

Szeretetem gyógyító erejű. Bármit elérhetek a szeretettel. Jóban vagyok magammal. Szeretettel gondolok minden sejtemre. Árad belőlem a pozitív energia. Pozitívan hatok mindenkire.

A Disznó

Felismerem a jó alkalmakat. Élek a legjobb lehetőségekkel. Csodás az életem, hiszek magamban. Nyitott vagyok az újdonságokra, a változásra. Tudom és érzem, egyre jobb és jobb dolgok történnek velem.

Exit mobile version