Napi kínai horoszkóp 2020. május 23.: Fontosak a pozitív gondolatok

nlc | 2020. Május 23.
Ma különösen fontos, hogy figyeld a gondolataidat. Amint felbukkan valamilyen negatív érzés, gondolat, próbáld észrevenni és törölni magadból. A pozitív megerősítések most még fontosabbak lehetnek. A kínai horoszkóp támogat benne.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

A pozitív gondolkodás most még fontosabb (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp segít pozitívan gondolkodni

A Patkány

Tevékenységem mindenkinek hasznos. Jót teszek magammal, jót teszek másokkal. Könnyű pozitívan gondolkodni. Fontos vagyok, hiszek magamban. Bízom a lehetőségeimben.

A Bivaly

Mindenki szívesen segít nekem. Mindenkinek szívesen segítek. Tudom, hogy mindig számíthatok a környezetemre. Hálás vagyok a többieknek. Kifejezem nekik a szeretetemet.

A Tigris

Összeszedett vagyok. Tudom, mit akarok elérni az életemben. Hiszek magamban. Tudok figyelni, tudok koncentrálni. Hatékonyan végzem a feladataimat. Biztos vagyok a sikeremben.

A Nyúl

Önmagammal is jóban vagyok, nemcsak másokkal. Szeretem és elfogadom magamat. Szeretem a környezetemet. Mindenkivel jól kijövök. Pozitívan tekintek magamra és mindenki másra is.

A Sárkány

Nyitott vagyok a szeretetre. Megérdemlem az igaz szeretetet. Pozitívan gondolkodom a jövőmről. Tudom, hogy bármit elérhetek. A szeretet végtelen. Mindenkinek jut belőle bőven.

A Kígyó

Kitörlöm a negatív gondolatokat. Észre veszem, amikor negatívan gondolkodom, s pozitív gondolatokra cserélem azokat. Figyelek magamra, a legjobbat adom a testemnek, a lelkemnek. Mostantól a jóra figyelek.

A Ló

Az élet szépségét észreveszem. Megengedem magamnak a jót, a szépet. Lassítok és figyelek magamra. Meglátom az életem szépségeit. Egyre jobb és jobb az életem, mert pozitívan gondolkodom.

A Kecske

Jó és boldog pillanatok várnak rám. Tudom, hogy a legjobb dolgok történnek velem. Pozitívan tekintek a jövőmre. Bizakodó és elégedett vagyok. Bármit elérhetek, amiben igazán hiszek.

A Majom

Minden történés egy lehetőség. Nyitott vagyok minden változásra. Észre veszem az adódó lehetőségeket. Élek mindazzal, amit nekem ad az élet. Hiszek a pozitív gondolatok erejében.

A Kakas

Szívembe engedem a szeretetet. Jóban vagyok magammal. Szeretem, akit a tükörben látok. Megengedem magamnak a szeretetet. Elfogadó vagyok a többiekkel. Szeretek és viszont szeretnek.

A Kutya

Elfogadom a testemet. Szeretettel gondolok magamra. Szép a testem. Pozitív a kisugárzásom. Szeretetemet meghálálják a sejtjeim. Egészséges és boldog vagyok. S ez meglátszik rajtam.

A Disznó

Tudom, hogy jól élem az életemet. Megengedem magamnak a jót, a szeretetet. Jóban vagyok magammal, jóban vagyok a környezetemmel. Hálát érzek az életemért. Jól élek, teljes az életem.

Exit mobile version