Napi kínai horoszkóp 2020. május 25.: Ma csodák történnek

nlc | 2020. Május 25.
Hiszel a csodákban? Hiszed, hogy bármi megtörténhet veled? A kínai horoszkóp szerint legyél nyitott mindenre, ami ma történik veled. Most valóban csodás események jönnek...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Hiszel a csodákban? (Fotó: Getty)

A kínai horoszkóp szerint csodák történhetnek

A Patkány

Minden vágyam teljesül. Tudom, hogy bármit elérhetek. Hiszek a csodákban, tudom, hogy bármi megtörténhet velem. Nyitott vagyok minden újdonságra. Beteljesítem az álmaimat.

A Bivaly

A szívem irányítja az életemet. Követem a szívem hangját. Azt teszem, amire szívből vágyom. Napról napra boldogabb vagyok. Csodás események történnek velem. Mindenre nyitott vagyok.

A Tigris

A legjobbat kapom mindenből. Tudom, hogy a legjobbat érdemlem. Elfogadom a jót. Nyitott vagyok a csodákra, az újdonságokra. Pozitívan tekintek magamra. Csodás jövőt látok magam előtt.

A Nyúl

Az életem boldog. Mindenem megvan, amire csak vágyom. Tudatosan törekszem a boldogságra. Árad belőlem a pozitív energia. Szeretem az életemet. Szeretnek velem lenni a többiek.

A Sárkány

Valódi értékeim vannak. Hiszek magamban. Tudom, hogy értékes ember vagyok. Fontos a munkám, fontos mindaz, amit csinálok. A csodák megtörténnek velem. Már ma is csupa jó dolog vár rám.

A Kígyó

Határozott vagyok. Tudom, mit akarok elérni az életemben. Valóra váltom az álmaimat. Én döntök a sorsomról. Élek a legjobb lehetőségekkel. Minden megtörténik, amiben hiszek.

A Ló

Erős vagyok és magabiztos. Bármit elérek, amit kitalálok. Sikeres az életem. Mindig csodás dolgok történnek velem. Bátran kiállok a céljaim mellett. Hiszek a lehetőségeimben.

A Kecske

Ragaszkodom a boldogságomhoz. A boldogság bennem van. Mindennap jól érzem magam. Minden helyzetben a boldogság mellett döntök. Mindig találok magamnak örömforrásokat.

A Majom

Nyitott vagyok a jóra. Tudom, hogy egyre jobb és jobb dolgok történnek velem. Szeretem a változásokat. Örömmel változom és változtatok, ha kell. Mindig történnek velem csodák, mert hiszek benne.

A Kakas

Jól élek. Boldog vagyok, teljes az életem. Mindent megkapok az élettől, amire csak vágyom. Pozitívan tekintek az életemre. Hálát érzek minden jóért. Bőségben, boldogságban, harmóniában élhetek.

A Kutya

Képes vagyok a változásra. Nyitottan tekintek minden újdonságra. Jó életem van. Szeretem, amit csinálok. Mindig változtatok és változom, amikor csak szükséges. Mindig jóra tudom fordítani az életemet.

A Disznó

A csodák felé halad az utam. Nyitott vagyok az élet szépségeire. Minden napban találok csodálni valót. Tudom, hogy körbe vesznek engem a csodák. Rá tudok még csodálkozni az élet szépségeire.

Exit mobile version