Napi kínai horoszkóp 2020. május 27.: Csodák már pedig vannak!

nlc | 2020. Május 27.
Csodák már pedig vannak! A te életedben is. A kínai horoszkóp szerint csupa csodás dolgot tapasztalhatsz meg ma. Érdemes nyitott szemmel járnod egész nap...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Csodák már pedig vannak! Ma meg is tapasztalhatod (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp szerint csodák már pedig vannak

A Patkány

Jogom van a csodákhoz. Megérdemlem, hogy csodás dolgok történjenek velem. Hiszek a csodákban, tudom, hogy jól alakul az életem. Nyitott vagyok minden csodás lehetőségre. 

A Bivaly

A csodák értem vannak. Észre veszem az élet apróbb csodáit is. Keresem a jót, a szépet az életemben. Tudom, hogy egyre jobban alakul az életem. Mindennap részem lehet a csodákban.

A Tigris

Tele van az életem csodákkal. Csak az a feladatom, hogy észre vegyem valamennyit. Élek az életem adta csodás lehetőségekkel. Mindennap történik velem valami jó. Hálás vagyok minden jóért.

A Nyúl

A csodák valóra válnak. Hiszek magamban, hiszek az álmaimban. Tudom, hogy bármit valóra válthatok. Tudom, hogy csodás dolgok történnek velem. Bízom és reménykedem a legjobbakban.

A Sárkány

Minden pillanatban történnek csodák. Észre veszem a jót az életemben. Hálát érzek minden csodáért, ami velem történik. Nyitott vagyok minden lehetőségre. Megérdemlem, hogy igazán csodásan alakuljon az életem.

A Kígyó

Hiszek a csodákban. Tudom, hogy csodás lehetőségek várnak rám. Hiszem, hogy minden a lehető legjobban alakul. Hiszek az univerzum bölcsességében. Életembe engedem a csodákat.

A Ló

Elfogadom a csodákat. Megengedem magamnak, hogy csodák történjenek velem. Minden egyre jobb és egyre szebb az életemben. Valóra válnak a kívánságaim. Csodák történnek velem.

A Kecske

A csodák természetesek. A csodák igenis léteznek. Hiszek a jóban, hiszek a csodás események lehetőségében. Nyitott szívvel várom a csodákat. Tudom, hogy a legjobbat adja nekem az univerzum.

A Majom

A csodák mindig rendelkezésemre állnak. Mindig meríthetek a csodákból. Az életemben mindig történnek jó dolgok. Figyelek a szépre, a jóra, az örömre. Pozitívan gondolkodom.

A Kakas

Megérdemlem a csodákat. Megérdemlem, hogy csupa jó dolog történjen velem. Megengedem magamnak a jót. Megteremtem magamnak a jót. Hiszek a csodák lehetőségében.

A Kutya

Hagyom, hogy csodák történjenek. Megengedem magamnak a mindennapi csodákat. Az életemben számtalan jó dolog történik velem. Megengedem magamnak, hogy pozitívan változzon az életem.

A Disznó

Csodák segítik életemet. Mindig történik velem valami jó. Mindig kapok segítséget. Mindig megtörténik, amiben igazán hiszek. Tudom, hogy a csodák léteznek. Tudom, hogy bármit elérhetek.

Exit mobile version