Napi kínai horoszkóp 2020. május 30.: A nyugalmat, a békét válaszd

nlc | 2020. Május 30.
A nyugalom, a béke mindennél fontosabb lesz ma. A kínai horoszkóp segít egyensúlyra, harmóniára és belső békére találni szombaton is.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Szombaton a nyugalom, a harmónia legfontosabb (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp szerint minden egyre jobban alakul

A Patkány

Készen állok a békességre. A nyugalomra, a békére törekszem minden helyzetben. Jóban vagyok magammal, jóban vagyok a környezetemmel. Jó hatással vagyok mindenkire.

A Bivaly

Büszke vagyok az eredményeimre. Hiszek magamban, hiszek a képességeimben. A legjobbra törekszem. Szeretem a rám bízott feladatokat. Tudom, hogy értékes ember vagyok.

A Tigris

Könnyedén lehetek egészséges. Figyelek magamra, figyelek a testem jelzéseire. Az egészségem drága kincs. A legjobbat adom magamnak. Szeretettel gondolok magamra. Törődöm magammal.

A Nyúl

Könnyen regenerálódom. Sokat pihenek. Figyelek az egészségemre. Megadom magamnak a pihenés örömét. A harmóniára, a nyugalomra törekszem. Törődöm magammal, és törődöm a környezetemmel.

A Sárkány

A sértettséget békére cserélem. A nyugalmat keresem minden helyzetben. Elengedem a haragot, örömre, boldogságra, harmóniára törekszem. Hiszek a pozitív gondolatok erejében.

A Kígyó

Jól vagyok, és ezt mások is észreveszik. Árad belőlem a nyugalom, a boldogság, a pozitív energia. Jó hatással vagyok a környezetemre. Jóban vagyok magammal, jól kijövök a többiekkel.

A Ló

Bármit megvalósíthatok. Bármit elérhetek. Minden nappal egyre nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb vagyok. Mindig vannak céljaim. Hiszek magamban, hiszek a lehetőségeimben.

A Kecske

Vállalom önmagamat. Minden helyzetben önmagam lehetek. Boldog vagyok és kiegyensúlyozott. Egészséges az önbizalmam. Helyén van a szívem. Tudom, ki vagyok, és tudom, mennyit érek.

A Majom

Az emberek szívesen vannak velem. Szeretek a többiek. Szeretem és elfogadom magamat. Pozitív energia árad belőlem. Jól érzem magamat a bőrömben. Harmóniában élek a környezetemmel.

A Kakas

Okosan gondolkodom. Átgondolt és megfontolt vagyok. Meghallgatom a többieket is. Szeretettel mondom el a gondolataimat. Jól kijövök mindenkivel. Árad belőlem a béke és a nyugalom.

A Kutya

Szabadon megvalósíthatom a bőséget. Tudom, hogy bármit elérhetek. Gazdag az életem, hiszen gyűjtöm az élményeket. Mindennap történik velem valami jó. Mindennap érzem a nyugalmat, a békét, a harmóniát.

A Disznó

Felfedezem a tehetségemet. Tudom, hogy sok mindenre képes vagyok. Szeretem és elfogadom magamat. Jól kijövök mindenkivel a környezetemben. A békét, a harmóniát választom minden helyzetben.

Exit mobile version