Napi kínai horoszkóp 2020. május 31.: Tökéletes érzelmi harmónia

nlc | 2020. Május 31.
Tökéletes érzelmi harmóniára találhatsz ma, ami a kínai horoszkóp szerint azt jelenti, hogy olyan belső béke és boldogság jár át, amit talán csak ritkán tapasztalsz meg...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Tökéletes érzelmi harmóniára találhatsz (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp segít érzelmi harmóniára találni

A Patkány

Szívből adom a legjobbat másoknak. Örömmel fogadom el az élet ajándékait. Ma mindenkivel jót teszek, s mindenki jót tesz velem. Harmóniában vagyok. Boldog és teljes az életem.

A Bivaly

Családomban mindenki szerető szívű. Melegséget érzek a családomban. Harmóniában, boldogságban élünk egymással. Szeretem a családomat. Jól kijövünk egymással. A szeretet járja át az életünket.

A Tigris

Tisztelem és szeretem a környezetemet. Jóban vagyok mindenkivel. Jól kijövök a környezetemben élőkkel. Harmonikus a kapcsolatom mindenkivel. Jóban vagyok magammal, és jóban vagyok a többiekkel is.

A Nyúl

Megbecsülnek és szeretnek. Megbecsülöm és szeretem a többieket. Harmóniában vagyok magammal. És harmóniában élek a környezetemmel. Hálás vagyok mindenkinek, aki szeret.

A Sárkány

Harmónia van körülöttem. Harmónia van bennem. Ami bennem van, az jelenik meg a környezetemben. Jóban vagyok magammal. Hálát érzek a többiekért. Teljes és boldog az életem.

A Kígyó

Bízom az univerzumban. Mindig a legjobbat kapom. A legjobbat érdemlem, a legjobbat fogadom el. Az univerzum megadja nekem, amire vágyom. A harmóniára, a boldogságra építek.

A Ló

Elengedem a félelmeimet. A pozitív érzésekre törekszem. Tudatosan keresem a szépet, a jót, a harmóniát az életemben. Mindent megvalósíthatok, mindent elérhetek. Hiszek a pozitív gondolatok erejében.

A Kecske

Mindenki szívesen segít nekem. Bárkitől kérhetek segítséget. Örömmel fogadom a többiek segítségét. Jól kijövök mindenkivel. Hálát érzek a sok jóért, amit a környezetemtől kapok.

A Majom

Jóságomért jóság a hála. Önzetlen vagyok, önzetlenek velem a többiek. Harmóniában élek magammal, és harmóniában élek a környezetemmel. Mindennap teszek valamit jót. Mindennap történnek velem jó dolgok.

A Kakas

Megtalálom a tökéletes harmóniát. Bízom magamban, bízom a lehetőségeimben. Az érzelmi egyensúlyra törekszem. Jól vagyok, mert jól akarok lenni. Észre veszem az élet harmonikus pillanatait.

A Kutya

Rengeteg lehetőségem van. Minden kipróbálhatok az életemben. A harmóniára és magamra mindig találok időt. Hiszek a lehetőségeimben. Tudom, hogy bármit elérhetek és megvalósíthatok.

A Disznó

A környezetem szeretete körülvesz. Hálás vagyok a szeretetért, amiben élhetek. Csodás az életem. Ma megtapasztalom a valódi békét és harmóniát. Szeretem a környezetemet. A legjobb helyen élek.

Exit mobile version