Napi kínai horoszkóp 2020. június 1.: Fontos a bizalom

nlc | 2020. Június 01.
A bizalom a kapcsolatok alapja és építőköve. Vajon mennyire szilárd a bizalom közted és a párod, vagy a barátok között? A kínai horoszkóp segít tisztábban látni, és felépíteni a bizalmat.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

A kínai horoszkóp segít megerősíteni a bizalmat (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp segít bizalmat építeni

A Patkány

Napról napra erősebb a hitem. Hiszek magamban, bízom a környezetemben. Tudom, hogy kiben bízhatok meg. Jóban vagyok magammal, és jóban vagyok a környezetemmel. Erős vagyok.

A Bivaly

Lehetőségeim végtelenek. Bármit elérhetek, bármit megvalósíthatok. Bízom magamban, bízom a képességeimben. Mindig megtalálnak a legjobb lehetőségek. Nyitott vagyok minden újdonságra.

A Tigris

Minden belégzés egészségesebbé tesz. Minden kilégzéssel elengedem magamból a feszültséget. Figyelek magamra. Tudom, hogy az egészségem a legfontosabb. A legjobbat adom magamnak. Tudatosan élek.

A Nyúl

Tudom, kiben bízhatok meg. Bízom magamban, bízom a szeretteimben. A bizalomért bizalmat kapok cserében. Fontosak a kapcsolataim. Törődöm a többiekkel. Megbízunk egymásban. Tudjuk, mire vágyik a másik.

A Sárkány

Megbízhatok az emberekben. Tudom, hogy mindig a legjobb történik velem. Hiszek és bízom magamban. Senki sem él vissza a bizalmammal. Szoros a kapcsolatom mindenkivel.

A Kígyó

Kreatív energiák segítenek nekem. Nyitott vagyok minden változásra. Tudom, mi a legjobb nekem. Az életemben én döntök. Bízom magamban, bízom a döntéseimben. Kreatívan oldok meg mindent az életemben.

A Ló

Hiszek az univerzum bölcsességében. Tudom, hogy minden a legjobb időben történik velem. Bízom és remélek. Mindig a legjobbat várom. Pozitívan gondolkodom az életemről.

A Kecske

Szeretetet kapok minden nap. Hálát érzek a szeretetért, amiben élhetek. Önzetlenül szeretek, önzetlenül szeretnek a többiek. Bízunk egymásban, összetartunk, és segítjük a másikat.

A Majom

Kívánságaim valóra válnak. El tudom érni, amit akarok. Hiszek magamban, hiszek a képességeimben. Valóra váltom mindazt, amit igazán akarok. Az univerzum a legjobbat adja nekem.

A Kakas

Minden nap új lehetőség. Minden nap jó dolgok történnek velem. Nyitott vagyok minden újdonságra. Örömmel változom és változtatok az életemen. Megérdemlem, hogy csupa jó történjen velem.

A Kutya

A boldogság rám talál. Bízom a boldogságban. Tudom, hogy rám talál a nekem rendelt társ. Hiszek magamban, és hiszek a boldogságban is. Pozitív energiákkal vonzom magamhoz a páromat.

A Disznó

Bőségben élek. Mindenem megvan, amire csak vágyom. Jól érzem magamat, elégedett vagyok. Mindenből van elég az életemben. Hálás vagyok a harmóniáért, a bőségért, a szeretetért.

Exit mobile version