Napi kínai horoszkóp 2020. június 3.: Engedd el a feszültséget!

nlc | 2020. Június 03.
A tudatosság szerdán nagyon fontos, hogy megőrizd a nyugalmadat. A kínai horoszkóp támogat, hogy kiadhasd magadból a feszültséget.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Engedd el magadból a feszültséget szerdán! (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp segít elengedni a feszültséget

A Patkány

Testem öngyógyító ereje hatalmas. Szeretettel gondolok a testemre. Könnyedén elengedem magamból a feszültséget. A nyugalomra, a békére törekszem. Jóban vagyok magammal. Könnyen kijövök a többiekkel.

A Bivaly

Mindennap van lehetőség a boldogságra. Mindennap a boldogságra törekszem. A harmóniát, a békét keresem az életemben. Kiadom magamból a feszültséget. Lazítok és lassítok, ha kell.

A Tigris

Szeretem magamat. Elfogadom magam úgy, amilyen vagyok. Pozitívan gondolok magamra. Egyre jobban érzem magam a bőrömben. Pozitív a kisugárzásom. Harmóniában vagyok magammal és a többiekkel. 

A Nyúl

Vállamból kiengedem a feszültséget. Leteszem magamról a fölösleges súlyokat. Lazítok a terheimen. Elengedem a stresszt, a  feszültséget. Napról napra jobban érzem magamat. A nyugalomra törekszem.

A Sárkány

Bármilyen helyzetet könnyedén megoldok. A megoldásra törekszem. A stressz nem hat rám. Tudom, hogy bármit megoldhatok. Mély lélegzetekkel nyugtatom meg az elmémet, a lelkemet.

A Kígyó

Minden helyzet értem van. Elfogadom, amit az élettől kapok. Minden helyzetből tanulok. Minden helyzet tudatosabbá, erősebbé tesz. Kiengedek magamból minden feszültséget. Nincs bennem semmilyen stressz.

A Ló

Szabadjára engedem a kreativitásomat. Bármilyen helyzetet meg tudok oldani. Használom a kreativitásomat. Mindig megtalálom a legjobb megoldást. Nincs okom a feszültségre, képes vagyok kezelni az életemet.

A Kecske

Megérdemlem a mesébe illő életet. Nyitott vagyok minden jóra. Az élet a tenyerén hordoz engem. Nyugodt vagyok és elégedett. A jóra, a teljességre törekszem. Lelkesen, optimistán tekintek a jövőbe.

A Majom

A szeretet mindent megold. Tudom, hogy szeretettel bármit elérhetek. A feszültséget szeretetre cserélem. Nincs okom a félelemre, a stresszre, tudom, hogy minden a legnagyobb rendben lesz az életemben.

A Kakas

Érzelmeim mindig irányt mutatnak. Mindig figyelek az érzéseimre. Mindig tudom, mit kell tennem, ha rossz a kedvem. Elengedem a feszültséget, s a pozitív érzéseket keresem magamban.

A Kutya

Mindenre van elég pénzem. Bőségben élek. A stressz, a feszültség nem hat rám. A pozitív érzésekre törekszem. Jóban vagyok magammal, jóban vagyok a pénzzel. Mindig van bőven pénzem.

A Disznó

Örömmel tapasztalom meg az egészséget. Szeretem magamat, szeretettel gondolok magamra. Figyelek az egészségemre. A legjobbat adom a testemnek. Elengedek magamból minden feszültséget.

Exit mobile version