Napi kínai horoszkóp 2020. június 5.: Egészség és teljesség

nlc | 2020. Június 05.
Többnyire akkor veszed észre, milyen fontos az egészséged, amikor komoly betegségen esel át. A boldogság, a teljes élet alapfeltétele az egészség. Vigyázz magadra, vigyázz a testi, lelki egészségedre! A kínai horoszkóp is erre biztat ma.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Az egészséged nélkülözhetetlen a boldogsághoz (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp szerint az egészséged a legnagyobb értéked

A Patkány

Pénzügyeim egyre jobban alakulnak. Jól érzem magamat. Pozitívan gondolok a pénzre. Napról napra jobb és jobb az életem. Mindig találok új pénzforrásokat. Egyre nagyobb bőségben élek.

A Bivaly

Szeretetet érdemlek. Szeretem és elfogadom magamat. Vigyázok a testi, lelki egészségemre. Jóban vagyok magammal. Megérdemlem a valódi szeretetet. Hálás vagyok minden jóért, ami velem történik.

A Tigris

Velem született önbizalmam kiteljesedik. Hiszek magamban, hiszek a lehetőségeimben. Bízom magamban, bízom a képességeimben. Erős vagyok és magabiztos. Tudom, mit akarok megvalósítani. 

A Nyúl

Békét hívok az életembe. Békében élek magammal, és békében élek a környezetemmel. Nyugalomra törekszem. A legjobbat adom a testemnek, a lelkemnek. Szeretem és elfogadom magamat.

A Sárkány

Magam vagyok az egészség és a teljesség. Minden jó, ahogy most van. Teljes és kerek az életem. Jóban vagyok magammal. Vigyázok az egészségemre. Minden a legnagyobb rendben van velem.

A Kígyó

Tudom, hogy elég pénz áll a rendelkezésemre. Mindig van annyi pénzem, amennyi kell. Nyugodt vagyok és elégedett. Figyelek magamra is a pénz mellett. Munkámat jól megfizetik. Jó helyen dolgozom.

A Ló

Bízom a családomban, bízom a barátaimban. Hiszek a szeretteimben. Hálás vagyok, mert jó emberek között élhetek. Barátaim és a családom mindenben segít és támogat engem. Valódi szeretetben élek.

A Kecske

Elégedettséget érzek minden jól sikerült feladatom után. Hálás vagyok minden jóért, ami velem történik. Harmóniában élek magammal. Mindig jár nekem a dicséret. Mindig megjutalmazom magamat.

A Majom

Az Univerzum elvezet az ideális társamhoz. Hiszek az Univerzum bölcsességében. Tudom, hogy a lehető legjobb dolgok történnek velem. Nyitott vagyok a páromra. Örömmel fogadom a szerelmet.

A Kakas

Nyugodtan végzem a munkámat, nyugalmam sikert szül. Jóban vagyok magammal. Sikeresnek érzem magamat. Szeretem a munkámat, jól megfizetnek érte. Pozitív érzések járják át a lelkemet.

A Kutya

Minden tettemet harmónia vezérli. Harmóniában élek magammal és a környezetemmel. Figyelek a testem jelzéseire. Mindig a középutat választom. A legjobbat adom magamnak. Megteremtem a teljes boldogságot.

A Disznó

Egész életemet áthatja az egészség. Tudatosan élek. Figyelek a testem és a lelkem egészségére. Jóban vagyok magammal. Törődöm az egészségemmel. Minden jól megy, amikor egészséges vagok.

Exit mobile version