Napi kínai horoszkóp 2020. június 7.: Mindent visszakapsz, amit elengedtél…

nlc | 2020. Június 07.
Vajon miről tudsz lemondani? Mi az, amit mindennél jobban szeretnél? A kínai horoszkóp szerint mindent megkapsz az univerzumtól, amire valóban szükséged van. Amit elengedsz, visszatérhet az életedbe...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Mindent visszakapsz, amiről le tudsz mondani (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp szerint, amit elengedsz, az visszatérhet hozzád

A Patkány

Hálás vagyok azért, amim van. Hálámmal megsokszorozom a jót az életemben. Bőségben, boldogságban élek. Mindenem megvan, amire vágyom. Mindent megkapok az univerzumtól, amire valóban szükségem van.

A Bivaly

Megengedem magamnak a jót. Megérdemlem a jó dolgokat. Semmihez sem ragaszkodom. Hiszek az univerzum bölcsességében. Mindent megkapok, amire vágyom. Megengedem, hogy jó dolgok történjenek velem.

A Tigris

Amiről lemondok, az visszatér az életembe. Mindenért hálát érzek. Nem ragaszkodom semmihez és senkihez. Nyitott vagyok minden jóra. Örömmel fogadom az univerzum ajándékait. 

A Nyúl

Boldogan megoldom a feladatokat. Szeretem, amit csinálok. Örömmel tölt el az életem. Nyitott vagyok bármilyen újdonságra. Semmihez sem ragaszkodom, tudom, hogy amire szükségem van, az élet megadja nekem.

A Sárkány

Egyre több pénz találja meg az utat hozzám. Szeretem a pénzt, örömmel használom. Mindig találok új pénzforrásokat. Mindig van elég pénzem. Hasznos dolgokra költöm a pénzemet.

A Kígyó

Öröm és boldogság tölti meg a napomat. Tudatosan keresem az élet örömeit. Boldog vagyok és elégedett. Minden nap új lehetőségeket tartogat. Tudom, hogy mindent megkapok, ami jár nekem.

A Ló

A lakásom békés, meleg kuckó. Szeretem az otthonomat. A legjobb helyen élek. Otthonom a nyugalom szigete, mindig békére találok benne. Harmóniában élek magammal, és a környezetemmel is.

A Kecske

Minden nap szánok időt a szeretetre. Szeretni könnyű. Szívesen teszem. Szeretettel bármit elérhetek. Hálás vagyok, mert valódi szeretetben élhetek. Most minden jó, ahogy van. Elégedett vagyok az életemmel.

A Majom

Minden kérésem gyorsan teljesül. Hiszek az univerzum bölcsességében. Tudom, hogy mindent megkapok, amire szívből vágyom. Az univerzum megadja nekem a boldogságot. Örömmel merítek a jóból mindennap.

A Kakas

A tudatom irányítja életemet. Tudatosan élem az életemet. Szeretetben, békében élek. Minden helyzetben a jóra törekszem. Hiszek magamban, hiszek a szeretet erejében. Azt teszem, ami a legjobb nekem.

A Kutya

Minden tevékenységemet átjárja az ihlet. Minden helyzetre megtalálom a legjobb megoldást. Figyelek a megérzéseimre. Kreatívan élem az életemet. Használható és hasznos ötleteim vannak.

A Disznó

Minden változást belülről indítok. Örömmel változom és változtatok. A változások pozitív lehetőségeket hoznak nekem. Semmihez sem ragaszkodom, hagyom, hogy a legjobb dolgok történjenek velem.

Exit mobile version