Napi kínai horoszkóp 2020. június 8.: Lépj előre!

nlc | 2020. Június 08.
Előre tekints hétfőn! Nagyon sokat tehetsz ugyanis a jövődért. A kínai horoszkóp szerint most nagyon léphetsz előre...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Sokat tehetsz a boldog jövőért (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp segít megtenni az első lépést

A Patkány

Hiszek magamban. Hiszek a céljaimban. Tudom, hogy meg elérem, amiben igazán hiszek. Teszek önmagamért, teszek a jövőmért. Energiát adok ma mindennek, amit meg akarok valósítani.

A Bivaly

Megvalósítom a céljaimat. Mindig van célom. Mindig tudom, hogy mit akarok elérni. Energiát adok a céljaim megvalósulásának. Hiszek magamban. Napról napra egyre tudatosabb vagyok.

A Tigris

Megnyitom a szívemet a szeretetnek. Tudom, hogy a szeretet erejével bármit elérhetek. Szeretek és viszont szeretnek. Könnyű szeretni. Könnyen kimutatom a többieknek az érzéseimet.  

A Nyúl

Boldog jövő vár rám. Tudom, hogy egyre jobban alakul minden. Hiszek a boldogságomban, hiszek a jövőmben. Előre tekintek. Elérem és megvalósítom, amit igazán szeretnék. Boldog vagyok és elégedett.

A Sárkány

Támogat az Univerzum. Hiszek az Univerzum bölcsességében. Pozitívan gondolkodom, pozitív eseményeket vonzok az életembe. Örömmel adok, és örömmel fogadom az élet ajándékait. 

A Kígyó

Harmóniában élek. Mindenkivel könnyen kijövök. Egyensúlyban vagyok. Elégedett vagyok magammal és az életemmel. A harmónia az életem része. Megélem a valódi örömet. Megengedem magamnak a jót.

A Ló

A bőség természetes. Tudom, hogy az Univerzum bőségéből bármikor meríthetek. Hálát érzek minden jóért, amit az élettől kapok. Most teremtek boldog jövőt magamnak. Mindenből van elég az életemben.

A Kecske

Mindenre jut időm. Nagyon jól osztom be az időmet. Mindig jut időm magamra, és a szeretteimre is. Értelmes dolgokkal töltöm az időmet. Gyűjtöm a tapasztalatokat, az élményeket. Gazdag jövő előtt állok.

A Majom

Megérdemlem az igaz szerelmet. Hiszek a valódi szerelem létezésében. Tudom, hogy a nekem rendelt társ létezik. Az Univerzum támogatja a szerelmemet. Nyitott vagyok a valódi páromra.

A Kakas

Napról napra tudatosabban élek. Szeretettel gondolok magamra, és szeretettel fordulok a környezetemhez. Nyugodt és boldog vagyok. Jól használom az időmet. A boldogságra, az elégedettségre törekszem.

A Kutya

Áldottnak érzem magam. Nagyon jó életem van. Az égiek segítenek és támogatnak a céljaimban. Tudom, hogy bármit elérhetek. Mindent megkapok az Univerzumtól, amire valójában szükségem van.

A Disznó

Egyre jobb dolgok történnek velem. Boldogan tekintek a jövőmre. Nyitott vagyok a változásokra. A jelenben alakítom a jövőmet. Megteszem a legfontosabb lépéseket. Örülök az életemnek.

Exit mobile version