Napi kínai horoszkóp 2020. június 11.: Így van értelme a pénznek

nlc | 2020. Június 11.
Hogy állsz a pénzhez? Hogy állsz a pénzzel? Mit gondolsz a pénzről? S mennyire szereted használni? A kínai horoszkóp szerint ezeken a kérdéseken érdemes ma elgondolkodnod...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Hogyan gondolkodsz a pénzről? (Fotó: Getty)

A kínai horoszkóp szerint így van értelme a pénznek

A Patkány

Pozitív változásokat vonzok magamhoz. Egyre nagyobb bőségben élek. Hiszek a pozitív gondolatok erejében. Napról napra jobb az életem. Hiszek magamban. Hiszek a tehetségemben.

A Bivaly

Lelkes egészségőrző vagyok. Vigyázok magamra. Egészségemmel inspirálom a környezetemet. Szeretem és elfogadom magamat. A legjobbat adom a testemnek, a lelkemnek. 

A Tigris

A pénz akkor kap értelmet, ha elköltöm. Értelmes célokra költöm a pénzemet. Szeretem a pénzt, jól bánok a pénzzel. Egyre nagyobb bőségben élek. Mindenre jut a pénzemből, amire csak szánni szeretnék.

A Nyúl

Rám talál a szeretet. Nyitott vagyok minden újdonságra. Megérdemlem a valódi szeretetet. Bőven van részem a szeretetből. A számomra rendelt társat küldi hozzám az univerzum. Örömmel fogadom.

A Sárkány

Szükség van rám. Szeretem magamat, szeretnek a többiek. Jó hatással vagyok mindenkire. Fontos a munkám, fontos a jelenlétem. Mindig van feladatom. Fontos ember vagyok. 

A Kígyó

Boldogság és harmónia van a napomban. Csak a jó dolgok hatnak rám. Harmóniában élek magammal és a környezetemmel. Könnyen kijövök a többiekkel. Mindenki szeret velem lenni. Árad belőlem a boldogság.

A Ló

Könnyedén megőrzöm az egészségemet. Vigyázok magamra. Mindennap teszek az egészségemért. A legjobbat érdemlem. Mindig van elég pénzem az egészségemre. Fontos, hogy jól érezzem magamat.

A Kecske

Nem is sejtett pénzforrásokra lelek. Vonzom a pénzt. Szeretem a pénzt, szívesen jön hozzám a pénz. Mindig megtalálom a legjobb pénzforrásokat. Hiszek magamban. Valódi bőségben élek.

A Majom

Tiszta szeretetet sugárzok magamból. Pozitív és boldog vagyok. Elégedettnek érzem magamat. Mindenem megvan, amire csak vágyom. Szeretek és viszont szeretnek. Teljes és egész az életem.

A Kakas

Könnyen kezelem a kihívásokat. Bármilyen problémát meg tudok oldani. Mindig megtalálom a legjobb megoldásokat. Kreatívan élem az életemet. Büszke vagyok magamra. Jól élek.

A Kutya

Megérdemlem a boldog párkapcsolatot. Nyitott vagyok a valódi szerelemre. Éretten gondolkodom a kapcsolatokról. Felkészültem a valódi páromra. Szeretem és elfogadom magamat. Örömmel fogadom a páromat.

A Disznó

Bátran belevágok a nehéz feladatokba is. Merek kockáztatni, bátor vagyok. Hiszek magamban, hiszek a képességeimben. Tudom, hol húzódnak a határaim. Megoldom a kihívásokat.

Exit mobile version