Napi kínai horoszkóp 2020. június 18.: Egyre boldogabb lehetsz

nlc | 2020. Június 18.
A kínai horoszkóp szerint egyre boldogabb lehetsz. Milyen okot találsz ma a valódi örömre és boldogságra?

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Egyre boldogabb lehetsz a kínai horoszkóp szerint (fotó: Profimedia)

A kínai horoszkóp segít, hogy igazán boldog lehess

A Patkány

A boldogságot választom. Bármikor lehetek boldog. A boldogság belőlem fakad. Figyelek magamra, figyelek a lelkemre. Minden helyzetben a boldogságot választom. Törekszem a békére, a harmóniára.

A Bivaly

A szerelem valóság a számomra. Hiszek a valódi szerelem létezésében. Tudom, hogy a nekem rendelt társsal találkozom. Megérdemlem a valódi szerelmet. Nyitott vagyok az őszinte érzésekre.  

A Tigris

Egyre boldogabb vagyok. Napról napra jobban érzem magamat. Tudatosan keresem a harmóniát az életemben. A boldogságot választom minden helyzetben. Boldog vagyok, mert így döntöttem. 

A Nyúl

Testem egészséges és tökéletes. Vigyázok magamra. Az egészségem mindennél fontosabb. Minden a legnagyobb rendben van velem. Törődöm az egészségemmel. Fontos vagyok magamnak.

A Sárkány

Minden lélegzetvétel egészségesebbé tesz. Minden belégzéssel egészséget szívok magamba. Minden kilégzéssel elengedem a feszültséget. Jól vagyok. Tudatosan élek. Figyelek a testem jelzéseire.

A Kígyó

Kreativitásom végtelen. Bármilyen helyzetet meg tudok oldani. Használom a kreativitásomat. Hiszek magamban, hiszek a képességemben. Kreatívan élem az életemet. Egyre boldogabb vagyok.

A Ló

Minden út a jólétemhez vezet. Mindig megtalálom a siker lehetőségét. Napról napra bőségesebb az életem. Gyűjtöm az élményeket, gyűjtöm a tapasztalatokat. Szeretetben, harmóniában, jólétben élek.

A Kecske

Bőségben és szerelemben élek. Mindenem megvan, amire csak vágyom. Munkámat jól megfizetik, s a párkapcsolatom is boldog. Elégedett és hálás vagyok az életemért. Nagyon boldog vagyok.

A Majom

A boldogság az egyetlen valóság a számomra. A boldogságot magamban keresem. Megélem a valódi örömeket az életemben. Jól érzem magamat. Igaz szeretetben és boldogságban élek. 

A Kakas

Mindennap változtathatok életemen. Én döntök az életemről. A boldogságot választom, mert így döntöttem. Nyitott vagyok minden újdonságra. Örömmel változom és változtatok a boldogságomért. 

A Kutya

Testem meggyógyítja önmagát. Hiszek a gyógyító erőmben. Napról napra egyre jobban érzem magam. Szeretem és elfogadom a testemet. Pozitív energiámmal gyógyítom az életem és magamat. 

A Disznó

A negatív gondolatokat pozitívra cserélem. Figyelek magamra. Elengedek minden fájdalmat, a jóra törekszem. Hiszek a pozitív gondolatok erejében. Napról napra tapasztalatom, hogy egyre jobb az életem.

Exit mobile version