Napi kínai horoszkóp 2020. június 19.: Szánsz időt magadra?

nlc | 2020. Június 19.
Szánsz magadra időt? Teszel olyasmit, amit csak a saját örömödre csinálsz? A kínai horoszkóp szerint a valódi boldogsághoz énidőre is szükséged van. Ma mindenképpen add meg magadnak!

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

A kínai horoszkóp szerint is fontos az énidő (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp szerint fontos, hogy magadra is szánj időt

A Patkány

A szeretetet választom. Mindennap jut időm a szeretetre. Mindennap jut időm magamra. Jól menedzselem az időmet. Tudom, hogy szeretettel bármit elérhetek. Szeretettel gondolok magamra.

A Bivaly

Elkerülhetetlen számomra a bőség. Bőven jut időm a saját elfoglaltságaimra. Szeretek egyedül lenni. Az énidő fontos.Mindig szánok időm saját magamra. Jól érzem magam. Mindenem megvan.  

A Tigris

Minden út az egészséghez vezet. Az egészségem a legfontosabb. Szeretem és elfogadom magamat. Figyelek a testemre, figyelek a lelkemre. Mindig jut időm magamra és az egészségemre.

A Nyúl

Minden nap szánok egy órát önmagamra. Fontos vagyok magamnak. Fontos a testi és lelki egészségem. Az énidőmben azt teszem, ami nekem fontos. Töltődöm és egyre jobban vagyok.

A Sárkány

Az igazság belül van. Foglalkozom magammal. Mindennap csinálok valamit, amivel töltöm a lelkemet. Amikor jól vagyok, mindenki más is jól van a környezetemben. Figyelek befelé a lelkemre.

A Kígyó

Képes vagyok a szeretetre. Tudok szeretni. Ki tudom mutatni a szeretetemet. Szeretem és elfogadom magamat, és szeretem a környezetemet is. Mindenkivel jóban vagyok, beleértve magamat is.

A Ló

Hálás vagyok minden befizetett csekkért. Mindig van elég pénzem. Bőségben, boldogságban élek. Jóban vagyok magammal. Szeretetet, hálát érzek. Törődöm magammal. Valódi szeretetben élek.

A Kecske

Egészséghez segítek másokat. Egészségemmel, életmódommal inspirálom a többieket. Figyelek magamra, és figyelek másokra is. Fontos az énidőm. Megadom magamnak a legjobbat.

A Majom

Nyugalom váltja fel a viszályokat. Minden helyzetben a békére törekszem. Szükségem van a töltődésre. Megengedem magamnak az énidőt. Napról napra jobban érzem magamat. Harmóniában élek. 

A Kakas

Környezetemnek szüksége van rám, és nekem is rá. Szeretem és elfogadom magamat, szeretem és elfogadom a környezetemet. Mindenkivel könnyen kijövök. A legjobb helyen, a legjobb emberekkel élek. 

A Kutya

Párkapcsolatom gyógyító erejű. Szeretek és viszont szeretnek. Szavak nélkül is értjük egymást a párommal. Harmonikus és boldog az életem. Hálás vagyok a páromnak. Gyógyítóan hatunk egymásra. 

A Disznó

Mindenkit elfogadok, és engem is elfogadnak mások. Önzetlenségemért önzetlenséget kapok cserébe. Szeretem magamat, szeretnek a többiek. Könnyű jóban lenni a környezetemmel. Erre törekszem.

Exit mobile version