Napi kínai horoszkóp 2020. június 20.: A sorsodat éled?

nlc | 2020. Június 20.
Úgy tartják, amikor a sorsodat éled, elégedettnek, boldognak, teljesnek érzed magadat. Ha nem így lenne, érdemes elgondolkodnod a miérteken. A kínai horoszkóp pedig támogat, hogy a sorsod útjára léphess.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Vajon a sorsodat éled? (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp segít a sorsod szerint élni

A Patkány

A boldogság a természetes állapotom. Tudom, hogy a sorsom szerint élek, amikor boldog vagyok. Arra törekszem, hogy a legjobban érezzem magamat. Pozitívan gondolkodom, hiszek magamban.

A Bivaly

Egész vagyok és tökéletes. Szeretem és elfogadom magamat. Jóban vagyok a testemmel, a lelkemmel. A sorsomat élem, mert jól érzem magam. Minden könnyen megy, amikor teljes az életem.  

A Tigris

Mindenhonnan pénz áramlik hozzám. Könnyedén megtalálom a legjobb pénzforrásokat. Bőségben, boldogságban, szeretetben élek. A sorsom útját járom. Elégedett és nagyon hálás vagyok. 

A Nyúl

Szeretteim számíthatnak az anyagi segítségemre. Minden tőlem telhetőt megadok. Jól bánok a pénzzel, mindig van belőle bőven. Értelmes dolgokra költöm. Szívesen segítek, amikor csak tehetem. 

A Sárkány

Van lehetőségem alakítani a sorsomat. Magam választom az életemet. A sors jót akar nekem. Napról napra tudatosabban élek. A szeretetet, a boldogságot választom. Megélem és elfogadom a sorsomat.

A Kígyó

A nehéz helyzeteket könnyen oldom meg. Mindig megtalálom a legjobb megoldást. Bízom a képességeimben. Bízom magamban. A sorsomat élem, mert tudom, mit akarok elérni és megvalósítani.

A Ló

Mindig van új remény. Sosem adom fel a céljaimat. Hiszek magamban, hiszek a vágyaim megvalósulásában. Elérem, amit igazán akarok. A sorsom szerint élek. Egyre boldogabb vagyok.

A Kecske

Engedem, hogy boldog legyen az életem. Megengedem magamnak a boldogságot, az örömet. Jóban vagyok magammal, és jóban vagyok mindenkivel. A sorsomat élem, amikor jól vagyok.

A Majom

Jut elég időm mindenre. Nagyon jól bánok az időmmel. Értelmes és hasznos dolgokkal töltöm az időmet. Mindig jut idő magamra. Szeretem és elfogadom az életemet. Kihozom magamból a legtöbbet. 

A Kakas

Örömmel fogadom az új élményeket. Nyitottan tekintek minden újdonságra. Szívesen változom és változtatok. A sorsomat élem, hiszen boldog vagyok. Mindennap történik velem valami igazán jó. 

A Kutya

A szerelem velem van. Megélem a szerelmet a párommal. Tudom, hogy létezik az igaz szerelem. Ilyen a párkapcsolatom. Párommal tökéletesen kiegészítjük egymást. Hiszem, hogy egymásnak születtünk. 

A Disznó

Értékes vagyok. Ismerem és elfogadom magamat. Nagyon sok jó tulajdonságom van. Hiszek a képességeimben, hiszek az értékeimben. Erős az önbizalmam. Tudom, hogy a sorsom szerint élek.

Exit mobile version