Napi kínai horoszkóp 2020. június 24.: Jó dolgok történnek

nlc | 2020. Június 24.
Végre igazán jó dolgok történnek. Hiszel magadban? Hiszel a jövődben? S hiszed, hogy egyre jobb lehet minden? A kínai horoszkóp szerdán erre biztat.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Egyre jobb dolgok történnek a kínai horoszkóp szerint (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp szerint egyre jobb lehet minden

A Patkány

Hagyom, hogy testem ellazuljon. Elengedek magamból minden feszültséget. Mindig jó dolgok történnek velem, amikor nyugodt és elégedett vagyok. Sokat pihenek, sokat lazítok.

A Bivaly

Több segítséget kapok. Örömmel fogadom a segítséget. Tudom, hogy bármikor kérhetek segítséget. Napról napra egyre jobban érzem magamat. Mindig van valaki a környezetemben, akire számíthatok.

A Tigris

Mindenkit szerethetek. Ki tudom mutatni a szeretetemet. A szeretet része az életemnek. Minden egyre jobban alakul, mert őszintén szeretek. Hálás vagyok minden jóért, ami velem történik. 

A Nyúl

Béke vár rám. Harmóniában, nyugalomban élek. Boldog az életem. Most minden nagyon jó, ahogy van. Hálát érzek minden jóért, amit az élettől kapok. Békében élek magammal, és mindenki mással is. 

A Sárkány

Most elfogadom a szerelmet. Most élem meg a valódi érzéseket. Megérdemlem az igaz szerelmet. Szeretem a páromat, szeretem és elfogadom magamat. A szeretet érzése belőlem fakad.

A Kígyó

Mosolyogva dolgozom. Szeretem a munkámat. Örömmel végzek minden rám bízott feladatot. Jól érzem magamat a munkahelyemen. Sokat mosolygok. Elégedett vagyok a munkámmal.

A Ló

Már én irányítom a sorsomat. Én döntök az életemről. Tudom, hogy mi a jó nekem. Az életem napról napra jobban alakul. Hiszek a pozitív gondolatok erejében. A sorsom szerint élek. Boldog vagyok.

A Kecske

A negatív gondolatok pozitívvá formálódnak. Minden negatív gondolatot pozitívra cserélek. Napról napra jobb az életem, mert tudatosabb vagyok. Hiszek a pozitív gondolatok erejében. Mindennap megtapasztalom a jó dolgokat.

A Majom

Felvállalom valódi hitemet. Hiszem, hogy egyre jobb dolgok történnek velem. Megérdemlem a boldogságot, az örömet. Napról napra egyre pozitívabb az életem. Mindennap megtapasztalom a pozitív változásokat. 

A Kakas

Jó irányban fejlődöm. Egyre tudatosabban élek. A szeretetre, a békére figyelek. Napról napra egyre több jó dolog történik velem. Hiszek a jóban, hiszem, hogy minden jóra fordul az életemben.

A Kutya

Ami eddig akadályozott, az lehetőséggé válik. Minden, ami velem történik, nekem segít. Minden történésből tanulok és fejlődöm. Az akadályokat könnyedén elhárítom. Minden értem történik, és minden egyre jobb.

A Disznó

Csak jó dolgok történnek. Hiszek a jóban, hiszek a jóságban. Tudom, hogy egyre jobb dolgok történnek velem. A jót keresem, a jóra törekszem. Jót teszek mindenkivel, s jót kapod cserében.

Exit mobile version