Napi kínai horoszkóp 2020. június 25.: Támogat az univerzum

nlc | 2020. Június 25.
Az univerzum támogat és segít téged. Az univerzumtól mindent megkapsz a lehető legjobb időben. A kínai horoszkóp szerint a legfontosabb, hogy bízz az univerzum bölcsességében...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Az univerzum mindent megad, amire valóban szükséged van (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp szerint az univerzum téged is támogat

A Patkány

Félelmek nélkül egészséges vagyok. Elengedem magamból a feszültséget, a félelmeket. Bízom a legjobbaknak, bízom az univerzum erejében. Szeretettel gondolok magamra. Napról napra jobban vagyok.

A Bivaly

Gyerekeimet szeretetburok veszi körül. Hálás vagyok a gyerekeimért. Őszintén szeretem őket. Szívesen töltöm az időt a gyerekekkel. Nagyon jó szülő vagyok, bízom magamban.

A Tigris

A pénz szeret engem. Mindig van elég pénzem. Szeretettel és jól bánok a pénzzel. Értelmes dolgokra költöm a pénzemet. Mindig találok nagyszerű pénzforrásokat. Az univerzum mindig segít nekem.

A Nyúl

Mindenből kapok eleget. Mindenből van elég az életemben. Hálás vagyok az univerzum ajándékaiért. Mindig a legjobbat kapok. Mindenből a legjobbat érdemlem. Boldog és elégedett vagyok. 

A Sárkány

A teljesítményemet mindenki elismeri. Örömmel végzem a munkámat. Tehetséges vagyok, jól megállom a helyemet. Nagyszerű munkaerőnek számítok. Jól megfizetik a teljesítményemet.

A Kígyó

Családomban szeretet és béke uralkodik. Szeretettel minden problémát könnyedén megoldok. Jóban vagyok a családommal. Szeretjük, tiszteljük egymást. Békében élek mindenkivel.

A Ló

Egységben vagyok az univerzummal. Ismerem az univerzum törvényét. Mindig azt adom, amit kapni szeretnék. Hiszek az univerzum bölcsességében. Tudom, hogy a legjobb dolgok a legjobb időben megtörténnek velem.

A Kecske

Céljaim megtalálják a hozzám vezető utat. Hiszek a céljaimban. Hiszek az univerzumban. Tudom, hogy bármit elérhetek, amiben valóban hiszek. Az univerzum mindig megsegít engem.

A Majom

Boldogságot és békességet adok a kapcsolataimban. Boldog és elégedett vagyok. Békében élek magammal, és mindenki mással is. Minden helyzetben a jóra törekszem. Egyre jobb dolgokat kapok az univerzumtól. 

A Kakas

Az élet értelme feltárul előttem. Tudom, hogy mi a legfontosabb az életemben. Hiszek magamban, hiszek a céljaimban. Hiszem, hogy az univerzum minden helyzetben segít nekem.

A Kutya

Könnyedén elengedem a súlytöbbletemet. Döntöttem: nem cipelek tovább súlyokat magamon. Leteszem a nehézségeket. Könnyedén olvadnak le rólam a kilók. Napról napra egyre jobban érzem magamat a bőrömben.

A Disznó

A szerelmemet boldoggá teszi a mosolyom. Szeretek mosolyogni. Mindenkit jó kedvre derítek. Pozitív példámat sokan követik. A mosoly mindig mosolyt szül. Párom nagyon szereti, amikor mosolyogni láthat.

Exit mobile version