Napi kínai horoszkóp 2020. június 27.: Átlépsz a siker kapuján?

nlc | 2020. Június 27.
Vajon mi jelenti a sikert számodra? Miben érzed magad igazán sikeresnek? A siker érzése megsokszorozza a jót az életedben. A kínai horoszkóp szerint ma átlépeted a siker kapuját...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Lépj át ma a siker kapuján… (fotó: Profimedia)

A kínai horoszkóp segít, hogy átléphess a siker kapuján

A Patkány

Átlépek a siker kapuján. Megélem a valódi örömet és boldogságot. Sikeresnek érzem magamat. Hiszek magamban, hiszek a sikeremben. Tudom, hogy elérem, amit igazán akarok.

A Bivaly

Mindenhol szerencsét találok. Nagyon szerencsésnek érzem magam. Én vagyok a saját sikerem kovácsa. Bízom a szerencsémben, bízom a sikerben. Mindennap történnek velem jó dolgok.

A Tigris

Lehetőségek vesznek körül. A legjobb lehetőségek között választhatok. Megteremtem magamnak, amire igazán vágyom. Sikeresnek érzem magamat. Élek a lehetőségeimmel. Megvalósítom a vágyamat.

A Nyúl

Mindig mindenből van elég. Bőségben, boldogságban, szeretetben élek. Nagyon sikeresnek érzem az életemet. Mindent el tudok érni, amit igazán akarok. Hiszek magamban. Hiszek a sikeremben. 

A Sárkány

Elengedem a negatív gondolatokat. Pozitív gondolatokkal teszem sikeressé az életemet. Hiszek a pozitív gondolatok erejében. Tudom, hogy bármit elérhetek. Nincs okom kételkedni. Tudom, mit akarok megvalósítani.

A Kígyó

Bátorítok és támogatok másokat. Inspirálom a többieket. Sikerből példát mutatok. Mindenkinek segítek, aki kéri tőlem. Sikeremmel másokat is bátorítok. Együtt örülök a többiek sikerének. Együtt örülnek velem a többiek.

A Ló

Szeretettel mondom ki az igazamat. Tudom, hogy szeretettel bármit elérhetek. A szeretet motiválja a döntéseimet. Mindenkor a legjobban döntök. Mindig figyelembe veszem a többieket is.

A Kecske

Szeretem a szomszédaimat. Jól kijövök mindenkivel a környezetemben. Jóban vagyok magammal, és jóban vagyok a többiekkel is. A legjobb helyen élek. Nagyszerű emberek a szomszédaim.

A Majom

Gyógyító energiák vesznek körül. Napról napra jobban érzem magamat. Az életem egyre pozitívabb. Meggyógyítom magamat, és meggyógyítom az életemet. Minden nappal egyre pozitívabb vagyok. 

A Kakas

Megnövelem magamban a boldogságot. Kihozom magamból a legtöbbet, a legjobbat. Jóban vagyok magammal. A boldogság benne van. Boldognak érzem magamat, mert boldog akarok lenni.

A Kutya

Merek változtatni. Hiszek a változásokban. Tudom, hogy egyre jobb dolgok történnek velem. Pozitív jövő és siker vár rám. Örömmel változom és változtatok a boldogságért, a sikeresebb életért.

A Disznó

Már csak egy lépést kell tennem a szerelmemért. Megnyitom a szívemet a valódi szerelemnek. Sikeres vagyok a szerelemben. Tudom, hogy a hozzám illő társsal találkozom. Felismerem a szerelmemet.

Exit mobile version