Napi kínai horoszkóp 2020. június 28.: Ez a megbocsátás napja…

nlc | 2020. Június 28.
A megbocsátás különösen fontos a léleknek. És bár haragot tartani sokszor egyszerűbbnek tűnhet, valójában mindig saját magad miatt bocsátasz meg. A kínai horoszkóp szerint a mai nap tökéletes a a fájdalom elengedéséhez.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

A megbocsátás felszabadítja a lelkedet. Magadért tedd meg! (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp szerint magadért bocsáss meg

A Patkány

Mindent szeretettel oldok meg. A megbocsátást is szeretettel teszem. Elengedek minden fájdalmat és sérelmet. A megbocsátást követően sokkal boldogabb leszek. Szeretettel bármit elérhetek.

A Bivaly

Bízom magamban. Tehetséges vagyok. Szeretem és elfogadom magamat. Figyelek a lelkemre. Ma könnyedén megbocsátok mindenkinek. Hiszek a megbocsátás erejében. Tudom, hogy innentől sokkal jobb lesz az életem.

A Tigris

Mindenkinek megbocsátom a múlt hibáit. Megbocsátok magamnak is. Minden nappal egyre jobban érzem magamat. Könnyű és boldog vagyok. Tudom, hogy hibázni lehet. S meg is tudom bocsátani magamnak.

A Nyúl

Egészséget és gyógyulást vonzok magamhoz. Hiszek a megbocsátás pozitív energiájában. Napról napra jobban érzem magamat. Hiszek a gyógyulásomban. Szeretettel gyógyítom meg az életemet. 

A Sárkány

Pénzből mindig van elég. Bőségben, boldogságban élek. Mindenem megvan, amire csak vágyom. Elégedett vagyok az életemmel. Mindent megkapok a sorstól, amire csak szükségem van. Hálás vagyok minden jóért.

A Kígyó

Szeretem magam, szeretem az életet. Boldog és elégedett vagyok. Magamért bocsátok meg mindenkinek. Elengedem a fájdalmat és a feszültséget. A boldogságra, a szeretetre figyelek. 

A Ló

Hibáimat szeretettel kijavítom. Megbocsátom magamnak a hibákat. Tudom, hogy hibázni lehet. Mindig tanulok a hibáimból. Fejlődöm és változom. Egyre tapasztaltabb és tudatosabb vagyok.

A Kecske

Ideális párom szeret és elfogad. Hálás vagyok, mert a nekem rendelt társsal élhetek. Mindig megbocsátok a páromnak. Ő is könnyedén bocsát meg nekem. Boldog és elégedett vagyok. Valódi szeretetben élek.

A Majom

Merem kifejezni magamat. Minden helyzetben önmagam lehetek. Olyannak szeretnek a többiek, amilyen vagyok. Ki tudom mondani a vágyaimat. Ki tudom mondani mindazt, amit valóban érzek.

A Kakas

Ismerem harmónia titkát. Magamban keresem az egyensúlyt, a harmóniát. Mindenkinek megbocsátok, beleértve magamat is. Béke van a lelkemben. Jóban vagyok magammal, és jóban vagyok a többiekkel.

A Kutya

Egészséges ételeket választok. A legjobbat adom magamnak. Szeretem az egészséget. Fontos vagyok magamnak. Törődöm a testemmel, a lelkemmel. Az egészséghez megbocsátok, és az örömet választom.

A Disznó

A bőség természetes számomra. Elégedett vagyok az életemmel. Mindenem megvan, amire csak vágyom. Hálát adok a bőségért, amiben élhetek. A legjobbat kapom, mert a legjobbat is érdemlem.

Exit mobile version