Napi kínai horoszkóp 2020. június 29.: A nyugalom a legfontosabb

nlc | 2020. Június 29.
A nyugalom a legfontosabb. Történjen bármi, őrizd meg a belső békédet. A kínai horoszkóp szerint csodákat tapasztalsz meg, ha így teszel...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

A nyugalom, a béke mindennél fontosabb hétfőn (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp segít nyugalomra, békére találni

A Patkány

Érintésem gyógyító erejű. Figyelek magamra, figyelek a környezetemre. Pozitív a kisugárzásom, pozitívan hatok mindenkire. Hiszek a szeretet erejében. Szeretettel gyógyítom magamat és az életemet.

A Bivaly

Minden helyzetben a nyugalmat keresem. Mindenkivel törekszem a békére. Jól kijövök a többiekkel. Jóban vagyok magammal, és mindenki mással is. Könnyen jutok egyezségre a környezetemmel.

A Tigris

Szeretek és szeretetet tanítok másoknak. Árad belőlem a pozitív energia. Szeretettel segítek mindenkinek. A szeretet erejével inspirálom a környezetemet. Boldog vagyok, mert szerethetek.

A Nyúl

Könnyen változom. Szívesen változtatok magamon és az életemen. Minden helyzetben a jóra törekszem. A nyugalmat, a békét keresem mindenkiben. Jól érzem magamat a bőrömben.

A Sárkány

Fantáziám szárnyalása boldoggá tesz másokat. Mindig van jó ötletem. Szeretnek a többiek, mert kreatív vagyok. Mindenkit inspirálok a kreativitásommal. Bármilyen helyzetet meg tudok oldani. Büszke vagyok magamra.

A Kígyó

Sokféleképp lehetek egészséges. Egészségesek a kapcsolataim. A szeretetre, a pozitív energiákra törekszem. Jóban vagyok magammal. Figyelek a testem és a lelkem egészségére.

A Ló

Elfogadom a bőséget. Nyitott vagyok az univerzum ajándékaira. Hálát érzek mindenért, amit a sorstól kapok. Szeretem az életemet. Bőségben, nyugalomban, békében és szeretetben élhetek.

A Kecske

Szeretettel veszem körül a világomat. Valódi szeretetben élek. Példát mutatok szeretetből, önzetlenségből a többieknek. Minél többet adok, annál több jót kapok vissza. Boldog az életem. Elégedett vagyok.

A Majom

Nyitott vagyok és elfogadó. Őszinte érdeklődéssel tekintek a világra. Szeretem, hogy a világ színes. Mindenkivel könnyen megtalálom a hangot. Nyugodt és harmonikus az életem. Igazán jól vagyok. 

A Kakas

A párom érintése gyógyító erejű. Szeretem a páromat. Ő az ideális társam. Szeretem az érintését, pozitív energia árad belőle. Minden helyzetben a jóra törekszem. Gyógyítóan hatok én is a környezetemre.

A Kutya

Hasznos vagyok. Fontos a munkám, fontos a törődésem. Szeretnek a többiek, gyakran kérdezik a véleményemet. Szeretem, amit csinálok. Hasznosnak és fontosnak érzem magamat.

A Disznó

A feszültséget nyugalomra cserélem. Elengedem magamból a stresszt, a feszültséget. Minden helyzetben a békés megoldást keresem. Megőrzöm a nyugalmamat. Figyelek magamra. 

Exit mobile version