Napi kínai horoszkóp 2020. június 30.: Ereszd szélnek a fájdalmat

nlc | 2020. Június 30.
Képzeld el, hogy a fájdalom egy piros lufi, amit könnyedén szélnek eresztesz. Engedj ki magadból minden negatív érzést, hogy felszabadulhasson a lelked. A kínai horoszkóp bölcs gondolatai ma is segítenek.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Mint egy lufit, ereszd szélnek a fájdalmat (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp segít elengedni a múltat

A Patkány

A múlt valóban elmúlt. Elengedek minden múltbeli sérelmet és fájdalmat. Megbocsátok magamnak és megbocsátok mindenki másnak. Csak a szépre emlékszem a múltból. Előre figyelek. A jelenben élek.

A Bivaly

Kitörlöm a rossz emlékeket. Csak a boldog pillanatokat idézem fel a múltból. A szép emlékekből táplálkozom. A jelenben a jóra figyelek. Elengedek magamból minden fájdalmat. Felszabadítom a lelkemet.

A Tigris

Hagyom, hogy lelki sebeim begyógyuljanak. Szeretettel gyógyítom magamat és az életemet. Figyelek a lelkemre. A legjobbat adom mostantól magamnak. Boldogságra, örömre törekszem.

A Nyúl

Megbocsátom mindazt, ami fáj. Megbocsátok magamnak és mindenkinek. A megbocsátással jót teszek magamnak. Óriásit változik az életem. Szeretem magamat, ezért elengedem a fájdalmat.

A Sárkány

Elengedem a múlt sötét árnyait. A jelenre figyelek. A jelenben alakítom a boldog jövőt. A múlt fájdalma nincs hatással rám többé. A fájdalmat, mint egy lufit, könnyedén elengedem magamból.

A Kígyó

Szeretetre cserélem a gyűlöletet. A negatív érzéseket pozitívakra cserélem. Sokkal jobban érzem magamat a boldogító érzésektől. Nincs okom gyűlölni. Megbocsátok magamnak és szeretek.

A Ló

Megbocsátok mindenkinek. Nem haragszom többé senkire. A harag rossz tanácsadó. Szeretettel bármit elérhetek. Magamnak teszek jót, amikor szeretek. Megbocsátok magamnak és mindenkinek.

A Kecske

Szeretettel elengedem a múltat. Búcsút intek a múltnak. Elfogadom, hogy a múltat nem tudom megváltoztatni, de tanulhatok belőle. Szeretettel gondolok magamra. Az elengedést követően egyre jobb dolgokat vonzok az életembe.

A Majom

A múltból csak a jó hat rám. A szép emlékeket idézem fel. A jóból táplálkozom. A lelkemnek a legjobbat adom. Jót teszek magammal, mert megbocsátok. Nincs okom haragudni, szeretni viszont annál több. 

A Kakas

Elengedem a fájdalmat. Szélnek eresztem magamból a negatív érzéseket. Pozitív energiával töltöm meg a lelkemet. Mostantól a boldogságra figyelek. Pozitívra cserélek mindent. Napról napra jobban érzem magamat.

A Kutya

A haragot békére cserélem. Megbékélek magammal és mindenki mással is. Elengedem a szívemből a harag érzését. Szeretetre cserélem a negatív érzelmeket. Szeretem magamat, mostantól magamra figyelek.

A Disznó

Feladom a sérelmeimet. Elengedek magamból minden visszahúzó érzelmet. Nem akadályozom magam többé. Előre tekintek. A boldogságot választom. Hiszek a pozitív gondolatok erejében. 

Exit mobile version