Napi kínai horoszkóp 2020. július 1.: Megérdemled a jót

nlc | 2020. Július 01.
Megérdemled, hogy csupa jó dolgok történjenek veled. De el is tudod fogadni a jót az élettől, a sorstól? A kínai horoszkóp bölcs gondolatai segítenek és támogatnak téged.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Fogadd el a jót az élettől. Megérdemled! (Fotó: Profimedia)

A kínai horoszkóp segít elfogadni a jót

A Patkány

Munkám sikere boldoggá tesz. Örömet találok a munkámban. Örömmel fogadom a sikert. Meg tudom élni az örömet az életemben. Hagyom, hogy csupa jó dolog történjen velem. Megérdemlem!

A Bivaly

Megérdemlek minden jót, megérdemlem a szeretetet. Nyitott vagyok minden újdonságra. Szeretem az életemet. Hálát érzek minden jóért, amit az univerzumtól kapok. Megérdemlem a boldog életet.

A Tigris

Boldogságom boldoggá teszi szerelmemet. Szívből tudok örülni. Nagyon jól érzem magamat a párom mellett. Ő a valódi társam. Hálát érzek érte. Megérdemlem őt, és ő is megérdemel engem.

A Nyúl

Gyerekeim mosolya a legnagyobb jutalom. Boldog vagyok, mert boldogok a gyerekeim. Pozitív példát mutatok nekik. Szeretetben nevelem őket. Tudom, hogy boldog felnőttek lesznek, amilyen én vagyok.

A Sárkány

Szélesre tárt karral köszöntöm a bőséget. Boldog vagyok, mert mindenem megvan. Valódi bőségben, boldogságban, szeretetben élek. Hiszek a pozitív mantrák erejében. Tudom, hogy a legjobb dolgok történnek velem.

A Kígyó

Hasznos és szórakoztató munkát végzek. Szeretem a rám bízott feladatokat. Örömet találok a munkámban. Jól megfizetnek érte. Megérdemlem, hogy az igazán nekem való munkát végezzem.

A Ló

Könnyedén kimondom az igazamat. Minden helyzetben szeretettel beszélek. Szeretettel könnyedén elérem, amit akarok. Ki tudok állni magamért. Határozott és boldog vagyok.

A Kecske

Egységben vagyok az univerzummal. Hiszek az univerzum bölcsességében. Mindent megkapok az univerzumtól, amire csak vágyom. Örömmel adok, és örömmel fogadom el a jót. Jár nekem, megérdemlem.

A Majom

Felismerem, hogy mi a jó számomra. Megélem az élet örömeit. Megengedem magamnak a jót, hiszen megérdemlem. Minden helyzetben választhatom a legjobbat. Tudom, mi a legjobb nekem. 

A Kakas

Ideális társam szeretettel tölti meg közös életünket. Boldog vagyok, mert a lelki társammal élhetek. Tökéletesen megértjük egymást. Boldogságban, harmóniában élek. Megérdemlem a tökéletes párkapcsolatot.

A Kutya

Megérdemlem a legjobbat. Nem kell kevesebbel beérnem. Tudom, hogy minden helyzetben választhatom a legjobbat. Egyre boldogabb és elégedettebb vagyok. Hálát érzek minden jóért, amit az élettől kapok.

A Disznó

Testsúlyomon könnyedén változtatok. Leteszem magamról a fölösleges súlyokat. Figyelek a testemre, a legjobbat adom magamnak. Jól érzem magamat a bőrömben. Szép vagyok és elégedett. 

Exit mobile version