Napi kínai horoszkóp 2020. július 3.: Ma minden a szeretetről szól

nlc | 2020. Július 03.
Ma minden a szeretetről szól. Ma mutasd meg a szeretetet minél többször, s meglátod nagyon sok szeretetet kapsz viszonzásul. A kínai horoszkóp szerint most ez a legfontosabb...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Ma minden a szeretetről szól (fotó: Pixabay)

A kínai horoszkóp szerint ma szeretet a legfontosabb

A Patkány

Szeretetreméltó vagyok. Megérdemlem az igaz szeretetet. Szeretnek és megértenek a többiek. Hálát érzek a szeretetért, amit kapok a környezetemtől. Ma én is kimutatom feléjük a szeretetemet.

A Bivaly

Tökéletes társ vagyok. Szeretetben élek. Boldog a párkapcsolatom, mert boldoggá teszem a páromat. Párom úgy szeret engem, amilyen vagyok. Örömmel mondom el neki, hogy mennyire szeretem.

A Tigris

Életcélom világossá válik előttem. Tudom, milyen feladatra születtem. Jól érzem magamat a világban. Boldog vagyok a feladatoktól, amiket csinálhatok. A legjobb helyen dolgozom. Megérdemlem.

A Nyúl

Eredményeimet szeretettel érem el. Bármit teszek, szeretettel teszem. Tudom, hogy szeretettel bármit elérhetek. Minden helyzetben valódi orvosság a szeretet. Szeretek és viszont szeretnek.

A Sárkány

Jóban vagyok magammal. Szeretem és elfogadom magamat. Pozitív a kisugárzásom, amit mások is észrevesznek. Vonzó ember vagyok. Szeretnek velem lenni a többiek. Jól kijövök mindenkivel.

A Kígyó

A szeretet lényem legfontosabb része. Jól érzem magamat. Boldog vagyok. Hálát érzek, mert valódi szeretetben élhetek. Mindennap örömmel mutatom meg a szeretetemet a többieknek.

A Ló

Vigyázok a testemre. Szeretem és elfogadom magamat. Vigyázok az egészségemre. Figyelek magamra. A legjobbat érdemlem, a legjobbat adom a testemnek, a lelkemnek. A szeretetet.

A Kecske

Belső gyermekem boldog. Vidám és elégedett vagyok. Figyelek a lelkemre, szeretem a belső gyermeki énemet. Önfeledt vagyok. Mindenben meglátom a szépet, a jót. Gyermeki örömmel tekintek a világra.

A Majom

Minden anyagi ügyem megoldható. Nagyon jól bánok pénzzel. Szeret a pénz nálam lenni. Meg tudom oldani a pénzzel kapcsolatos ügyeket. Hiszek magamban. Örömteli dolgokra költöm a pénzemet. 

A Kakas

Környezetem szeretete boldoggá tesz. Mindennap kimutatom nekik a szeretetemet, a hálámat. Nagyszerű emberek között élhetek. Nagyon jó az életem. Minden napban találok valódi örömet.

A Kutya

A családi béke kulcsa én vagyok. Szeretettel bánok mindenkivel. Hallgatnak rám a többiek. Érzik az erőmet, a szeretetemet. Szeretettel bármit és könnyedén elérhetek. Vigyázok a családi békére.

A Disznó

A megelégedettség csak karnyújtásnyira van. Hiszek magamban. Tudom, hogy bármit elérhetek. Napról napra jobban érzem magamat. Hálás vagyok mindenért, amit eddig elértem. 

Exit mobile version