Napi kínai horoszkóp 2020. július 5.: A hála ma nagyon sokat segíthet

nlc | 2020. Július 05.
A mai nap nagyon jól alakulhat, ha arra figyelsz és gondolsz, mi mindenért érezhetsz most hálát. Nem mellesleg a hála érzése megsokszorozza a jót az életedben. A kínai horoszkóp bölcs mantrái ma is sokat segítenek.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Minél hálásabb vagy, annál több jó történik veled (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp szerint hálával nagyon sokat tehetsz magadért

A Patkány

Párom boldoggá tesz. Hálát érzek a párkapcsolatomért. Hálás vagyok a páromnak, mert boldoggá tesz engem. Elégedett vagyok a párkapcsolatommal. A hozzám illő társsal élek.

A Bivaly

A boldogság belőlem fakad. Jól vagyok, jól érzem magamat. Most minden a lehető legjobb az életemben. Hálás vagyok minden jóért, amit az élettől kapok. Elégedettségemmel egyre több jót vonzok az életembe.

A Tigris

Céljaim könnyedén megvalósíthatóak. Mindig elérem, amit igazán szeretnék. A céljaimat meg tudom valósítani. Hiszek magamban, hiszek az álmaimban. Hálás vagyok az univerzumnak, mert mindig megkapom, amire vágyom.

A Nyúl

Nyugodt és boldog vagyok. Ma minden helyzetben nyugodt tudok maradni. A boldogságra törekszem. Elengedem a stresszt, a félelmeket. A legjobbat hozom ki magamból. Mindenkire jó hatással vagyok.

A Sárkány

Elfogadom a szerelmet. Nyitott vagyok a valódi szerelemre. Hiszem, hogy létezik a nekem rendelt partner. Tudom, hogy felismerem a páromat. Hálás vagyok, mert a sors összehoz a párommal.

A Kígyó

Hálás vagyok mindazért, amim van. Elégedett vagyok az életemmel. Mindig arra figyelek, ami megvan az életemben. Hálámmal egyre több jót vonzok magamhoz. Mindent megkapok, amire szükségem van.

A Ló

Bízom az emberekben. Megbízható emberek között élek. Mindig megtartom az ígéretemet. Bizalomért bizalmat kapok cserébe. Hálát érzek a szeretteimért. Boldog vagyok, mert jó emberek vesznek körül engem.

A Kecske

Jól tűröm a hőséget. Szeretem a meleget, szeretem a nyarat. Boldog és elégedett vagyok. Annyira örülök, mert végre nyár van. Megélem a valódi örömeket. Megélem a nyári élményeket.

A Majom

Kiegyensúlyozott vagyok. Ma minden helyzetben nyugodt maradok. Nincs miért aggódnom. Jól vagyok. Minden a legnagyobb rendben van az életemmel. Harmóniában élek mindenkivel. 

A Kakas

Minden hétköznapot boldogsággal töltök meg. Mindennap törekszem a pozitív érzésekre. A jót keresem, a jóra törekszem. Szép az életem. Hálás vagyok. Szeretetben, örömben, bőségben élek.

A Kutya

Mosolyom beragyogja a környezetemet. Szeretek mosolyogni. Mindenkinek jobb a kedve, amikor mosolyodni látnak. Mosolyommal inspirálom a többieket. Szép vagyok, pozitív a kisugárzásom.

A Disznó

Mindenre van elég pénzem. Bőségben élek. Hálás vagyok a munkámért. Jól megfizetnek érte. Mindig van annyi pénzem, amennyire szükségem van. Hiszek a pozitív gondolatok és a hála erejében. 

Exit mobile version