Napi kínai horoszkóp 2020. július 9.: Ma jól dönthetsz

nlc | 2020. Július 09.
A kínai horoszkóp szerint csütörtökön jó döntést hozhatsz. Figyelj a megérzéseidre, mérlegelj, s dönts. Most különösen sokat tehetsz magadért. Ne halogass semmit, s jusson eszedbe, a nem döntés is döntés...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Csütörtökön csak jól dönthetsz (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp segít jó döntéseket hozni

A Patkány

A jelenben élek. A mostra figyelek. Megélem a jelen legszebb pillanatait. Tudatosan döntök a jelen mellett. Most tehetek a jövőmért. Most lehetek boldog. Élek a lehetőséggel.

A Bivaly

Elfogadom a boldogságot. Nyitott vagyok az élet örömeire. Megérdemlem, hogy jó dolgok történjenek velem. A boldogságot választom minden helyzetben. Jóra törekszem, mert így döntöttem.

A Tigris

Sorsomat én irányítom. Tudom, mi a jó nekem. Hiszek magamban, és hiszek a lehetőségeimben. Én döntök az életemről. Én tudhatom csak, hogy mi a jó nekem. Tudatosan élem az életemet.

A Nyúl

Örömmel vállalom a sikert. Bátor vagyok, bátran teszek a sikeremért. Bízom a tehetségemben. Bízom a döntéseimben. Dönteni könnyű. A sikert választom. Tudom, hogy bármit elérhetek, amibe energiát teszek.

A Sárkány

Én irányítom az életemet. Tudatosan élek. Tudatosan döntök az életemről. Tudom, mit akarok megvalósítani. Pontos elképzeléseim vannak a céljaimról. Az életemről én döntök.

A Kígyó

A múlt nem hat rám. Elengedtem a fájdalmas múltat. A szép emlékekre figyelek. A jelenben élek. A múltat végleg elengedtem. Most teszek a jövőmért. Most teszek a boldogságomért.

A Ló

Egyre jobban élek. Minden egyre jobban alakul az életemben. Hiszek a lehetőségeimben. Tudatos vagyok, tudom, mit akarok megvalósítani. Napról napra minden egyre jobb és jobb.

A Kecske

Felismerem a saját értékeimet. Fontos ember vagyok. Bízom magamban. Egyre erősebb az önbizalmam. Értékes vagyok. Hiszek magamban. Meg tudom valósítani az álmaimat.

A Majom

A harmónia útját járom. Harmóniában élek magammal, és harmóniában élek a környezetemmel. Békés és boldog vagyok. Minden helyzetben a harmóniára törekszem. Jól kijövök mindenkivel.

A Kakas

Jól döntök. Könnyű dönteni. Szívesen hozok döntéseket. Tudom, mit akarok elérni. Figyelek a megérzéseimre. Az intuícióm mindig a legjobbat akarja nekem. Szeretek dönteni. Előre visznek a döntéseim.

A Kutya

Nyugodtan megyek az utamon. A sorsom útját járom. Boldog és elégedett vagyok. Tudom, hogy jó döntéseket hozok. Az életem egyre pozitívabb a döntéseimnek köszönhetően.

A Disznó

Csak a szépre emlékezem. Elengedem a múltat. A jelen pillanatot élem meg. Most igazán boldog vagyok. Előre tekintek. Hiszek a pozitív gondolatok erejében. A boldogság mellett döntök. 

Exit mobile version