Napi kínai horoszkóp 2020. július 10.: A jóra figyelj ma

nlc | 2020. Július 10.
Amikor valóban a jó dolgokra figyelsz, amikor hálát érzel mindazért, amit az univerzumtól kapsz, az életedben egyre gyakrabban jelenik meg a jó, a bőség, a harmónia. A kínai horoszkóp szerint tegyél ma próbát, s vedd észre, mennyi jó történik veled...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Észre veszed a jót az életedben? (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp segít észrevenni a jót az életedben

A Patkány

Szabad utat adok a jónak. Megengedem, hogy jó dolgok történjenek velem. Nyitott vagyok az univerzum ajándékaira. Tudom, hogy egyre jobban alakul az életem. A jóra figyelek. Bevonzom a jót az életembe.

A Bivaly

Napról napra pozitívabban gondolkodom. Hiszek a pozitív gondolatok erejében. Egyre jobb és jobb az életem. Pozitív gondolataimmal formálom a napjaimat. Mostantól minden egyre jobb lesz.

A Tigris

Az életre bízom a döntést. Elengedem a görcsös akarást. Tudom, hogy a legjobbat kapom az élettől. Hagyom, hogy megtörténjenek velem a jó dolgok. Hiszem, hogy az élet a legjobbat adja nekem.

A Nyúl

Harmonikus kapcsolatokat vonzok magamhoz. Harmóniában élek magammal. Olyan embereket vonzok magamhoz, amilyen én is vagyok. Törekszem a jóra. Egyre több jó ember vesz körül.

A Sárkány

Úgy döntöttem, boldog leszek. Mostantól a boldogságra figyelek. Megérdemlem a valódi boldogságot. Hiszek a szeretet, a jóság erejében. Bevonzom a boldogságot az életembe.

A Kígyó

Élvezettel költöm a pénzemet. Értelmes és hasznos dolgokra költök a pénzemből. Szeretem a pénzt, jól bánok a pénzzel. Boldog vagyok, mert van elég pénzem. Mindig megtalálom a legjobb pénzforrásokat.

A Ló

A jólétre koncentrálok. Napról napra jobban élek. Megérdemlem az igazi boldogságot. Hiszem, hogy jó dolgok történnek velem. Észre veszem a jót az életemben. Még az apróságoknak is szívből örülök.

A Kecske

Hálás vagyok az otthonomért. Szeretem a helyet, ahol élek. Otthonom a béke, a nyugalom szigete. Nagyon jól érzem magamat otthon. Szeretnek nálam lenni a barátaim. Harmónia árad belőlem.

A Majom

Ma jól vagyok. Eldöntöttem, ma a szépre, a jóra figyelek. Egyre jobb és jobb a napom, mert pozitívan gondolkodom. Boldog vagyok, boldog a lelkem. Jól vagyok, mert jól akarok lenni. Ennyi az egész.

A Kakas

Körülölel az öröm. Mindenkivel jól kijövök. Nagyon sok jó történik velem. Hálát érzek minden jóért, amit az élettől kapok. Hálámmal megsokszorozom a jót. Jót teszek másokkal. Jóságomért jót érdemlek.

A Kutya

Megbocsátok. Elengedem a fájdalmakat, a sérelmeket. A jelenre figyelek. Most jól vagyok. A múlt elmúlt, nincs rám hatással. A megbocsátással jót teszek magamnak. Felszabadítom a lelkemet.

A Disznó

Elengedem a fájdalmat. Megbocsátok magamnak és mindenki másnak. Napról napra jobban érzem magamat. A pozitív dolgokra figyelek. Észre veszem a jót az életemben. Mostantól boldog leszek. 

Exit mobile version