Napi kínai horoszkóp 2020. július 11.: Ma mindenből lesz elég

nlc | 2020. Július 11.
Szombaton mindenből lesz elég. Mondhatni, ma kijut a jóból. A kérdés csupán az, hogy észre veszed-e a lehetőségeket? A kínai horoszkóp bölcs gondolatai támogatnak téged.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Ma mindenkinek kijut a jóból (fotó: Profimedia)

A kínai horoszkóp szerint kijut ma a jóból

A Patkány

Mindenre bőven jut időm. Tehetséges vagyok az időbeosztásban. Értelmes dolgokkal töltöm az időmet. Ma mindenre jut időm, amire szánni akarok. Magammal törődöm, magamra is mindig jut időm.

A Bivaly

Észreveszem a lehetőségeket. Bőven vannak lehetőségeim, amelyekkel élhetek. Kijut nekem ma a jóból. Élvezem az életemet. Elégedett és boldog vagyok, hiszen valódi bőségben élhetek.

A Tigris

Elfogadom a bőség ajándékát. Nyitott vagyok minden újdonságra, amit az élettől kapok. Bőségesen kijut nekem a jóból. Hálát érzek érte. Szeretem az életemet. Örömet találok minden napomban.

A Nyúl

Szeretettel rendezem a konfliktusokat. Tudom, hogy szeretettel bármit elérhetek. Könnyű szeretni, s könnyű a békére törekedni. Bőven van részem a szeretetben. Adok belőle mindenkinek.

A Sárkány

A változás boldoggá tesz. Nyitottan tekintek minden újdonságra. Változatos az életem, mert változatossá teszem. Örömmel változom és változtatok. Bőségben, boldogságban, szeretetben élek.

A Kígyó

Mindenki kedvel, mindenkit kedvelek. Jóban vagyok magammal, jóban vagyok a többiekkel. Könnyen kijövök mindenkivel. Nagyon sokan szeretnek. Hálás vagyok a barátaimért.

A Ló

Energikusan ébredek minden reggel. Nagyon jól alszom. Megengedem magamnak a pihenést. Energikus, aktív és boldog vagyok. Minden napon új lehetőség. Minden reggel örömmel ébredek.

A Kecske

Szeretet vesz körül. Bőven van részem a szeretetben. Mindenkinek jut a szeretetemtől. Elégedett és boldog vagyok. Örömteli az életem. Szeretek és viszont szeretnek. Mindennap adok és kapok szeretet.

A Majom

Hagyom, hogy álmaim megvalósuljanak. Megengedem magamnak a bőséget, a jót. Megvalósulnak az álmaim, mert hiszek bennük, és hiszek magamban. Mindig a legjobb dolgok történnek velem.

A Kakas

A teljességre törekszem. Bőséges és kerek az életem. Mindenem megvan, amire csak vágyom. Szeretetben, boldogságban, bőségben, harmóniában élek. A sors kegyes hozzám. Hálás vagyok érte.

A Kutya

Elengedem a félelmet. Elengedek magamból minden negatív érzelmet. A jelenben jól vagyok. Most élek. Most vagyok boldog. A félelmet szeretetre cserélem. Tudom, hogy egyre bőségesebb lesz az életem.

A Disznó

Napról napra gyarapodom. Mindenből van elég az életemben. Bőségben, boldogságban élek. Mindenem megvan, amire csak vágyom. Hálás vagyok az élet ajándékaiért. Megérdemlem a jót. 

Exit mobile version