Napi kínai horoszkóp 2020. július 12.: Vasárnap példakép lehetsz

nlc | 2020. Július 12.
Vasárnap valódi példakép lehetsz a kínai horoszkóp szerint. De vajon milyen példát mutatsz a környezetednek, mi mindenben inspirálod őket?

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Vasárnap a példáddal inspirálod a többieket (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp szerint példakép lehetsz

A Patkány

Könnyen szót értek a gyerekekkel. Példát mutatok a gyerekeknek. Figyelnek és hallgatnak rám. Szeretek a gyerekekkel foglalkozni. Nagyon sok inspirációt merítek belőlük én is.

A Bivaly

Minden kiadásom engem gyarapít. Értelmes célokra költöm a pénzemet. Szeretem a pénzt használni. Pozitív példát mutatok mindenkinek. Jól bánok a pénzzel. Mindig van belőle annyi, amennyi kell.

A Tigris

Örömmel végzek el minden feladatomat. Szeretem, amit csinálok. Bele tudok merülni a feladatokba, és sosem érzem munkának. Szorgalmammal pozitív példát mutatok a környezetemnek. 

A Nyúl

A rokonaim egyben a legjobb barátaim is. Hálás vagyok a környezetemnek. Boldog a családi életem. Szerencsés vagyok, mert nagyszerű emberek között élhetek. Nincsenek ellenségeim, csak barátaim.

A Sárkány

Szeretetből példát mutatok mindenkinek. Önzetlenül szeretek, és önzetlenül szeretnek engem is a többiek. Inspirálom a környezetemet. A szeretet végtelen. Mindenkinek bőven jut belőle.

A Kígyó

Minden nap szánok időt a harmónia megteremtésére. Harmóniában élek magammal és a környezetemmel. Árad belőlem a nyugalom, az elégedettség. Nagyon jó hatással vagyok a többiekre.

A Ló

Felismerem, hogy mi a jó számomra. Mindig a legjobbat adom magamnak. Napról napra tudatosabban élek. A szeretet, az elfogadás motivál. Életemmel pozitív példát mutatok mindenkinek.

A Kecske

Hagyom, hogy párom megértse minden gondolatomat. Ki tudom mondani, amire vágyom. Jól megértjük egymást a párommal. Mindent megbeszélünk egymással. Példaértékű a kapcsolatunk.

A Majom

Minden napomat fénnyel és szeretettel töltöm meg. Minden napban találok örömet. Gyűjtöm a pozitív élményeket. Boldogságommal inspirálom a környezetemet. Törekszem a jóra, a szépségre.

A Kakas

Testemen könnyedén változtathatok. Elfogadom és szeretem magamat. Árad belőlem a pozitív energia. Vonzónak tartanak a többiek. Jól érzem magamat. Elégedett vagyok, ami meglátszik rajtam.

A Kutya

A szerelem és a szeretet stabil pontjai életemnek. Párommal tökéletesen kiegészítjük egymást. Valódi szeretetben élek. Boldog vagyok és elégedett. Mindenem megvan, amire csak vágyom.

A Disznó

Az univerzummal egységben élek. Jóban vagyok magammal. Örömmel adok, örömmel fogadok el. Az univerzum támogatja a céljaimat. Hiszek az univerzum bölcsességében. 

Exit mobile version