Napi kínai horoszkóp 2020. július 13.: Jön a boldogság

nlc | 2020. Július 13.
Amikor képes vagy szívből örülni mások boldogságának, a saját életedben is egyre örömteli eseményekre számíthatsz. A kínai horoszkóp szerint már az ajtódon kopogtat a boldogság...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Közel a boldogság a kínai horoszkóp szerint (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp segít, hogy boldog lehess

A Patkány

Elfogadom és szeretem magamat. A boldogság belőlem fakad. Jóban vagyok magammal. Boldog az életem, elégedett vagyok. Örülök a többiek sikerének. Napról napra sikeresebb vagyok.

A Bivaly

A szerelmemet boldoggá teszem. Boldoggá tesz engem is a szerelmem. Nagyon boldog a párkapcsolatom. Párommal megérdemeljük egymást. Megérdemlem a valódi boldogságot.

A Tigris

Megtalálnak a nekem való feladatok. Szeretem a munkámat. Örömet lelel a rám bízott feladatokban. Boldoggá tesz a munkám. A legjobb helyen dolgozom. Munkámért nagyon jól megfizetnek.

A Nyúl

A bőség és a szeretet együtt jár. Bőven jut nekem a szeretetből. Nagyon jó emberek vesznek körül. Mindenem megvan, amire csak vágyom. Bőségben, boldogságban harmóniában élek. 

A Sárkány

Gyerekkori fájdalmaimat elengedem. A szeretetre, a boldogságra figyelek. Megbocsátok minden sérelmet. Egyre boldogabb vagyok, mert a jó dolgokat keresem az életemben.

A Kígyó

Merek egészséges és boldog lenni. Hiszek magamban. Hiszek a pozitív gondolatok erejében. Boldog vagyok, mert így döntöttem. Minden helyzetben a boldogságot választom. Megérdemlem, hogy igazán boldog lehessek.

A Ló

A szerelem valósággá válik. Tudom, hogy létezik az igaz szerelem. Nyitott vagyok a boldogságra. Megnyitom a szívemet a valódi szerelemnek. Megengedem, hogy szeressek és szeressenek.

A Kecske

Testem könnyen változik. Szeretem magamat, s ez meglátszik rajtam. Pozitív a kisugárzásom. A szeretet vonzóvá tesz. Tudom, hogy a gondolatokkal is formálom a testemet. A legjobbat adom magamnak.

A Majom

A spirituális fejlődés útjára lépek. Napról napra tudatosabban élek. Szeretek és engem is szeretnek. Pozitív gondolatokkal formálom a jövőmet. Egyre öntudatosabb és magabiztosabb vagyok. 

A Kakas

Minden gondolatomat megosztom másokkal. Ki tudom mondani, amit gondolok. Ki tudom fejezni az érzéseimet. Tudom, hogy a szeretteimmel őszintén beszélhetek. Hálás vagyok az őszinte gondolatokért.

A Kutya

Pénztárcám folyamatosan vastagszik. Egyre több a pénzem. Valódi bőségben élek. Mindenem megvan, amire csak vágyom. Teljes az életem. Boldognak érzem magamat.

A Disznó

Mások boldogsága engem gazdagít. Őszintén tudok örülni a többiek boldogságának. Pozitív érzéseimmel egyre több jót vonzok az életembe. Szívesen osztozom a többiek sikerében. Nekem is több jut belőle. 

Exit mobile version