Napi kínai horoszkóp 2020. július 14.: Ma a harmónia a legfontosabb

nlc | 2020. Július 14.
Kedden a harmóniára, a békére érdemes törekedned. Nem lesz könnyű, de a kínai horoszkóp pozitív megerősítései ezúttal is támogatnak, hogy a legjobbat hozhasd ki a napból...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Kedden a harmóniára érdemes törekedni (fotó: Profimedia)

A kínai horoszkóp segít harmóniára, békére találni

A Patkány

A spirituális fejlődés része az életemnek. Napról napra tudatosabban élek. Törekszem a harmóniára, az egészségre, a teljességre. Figyelek a lelkemre. A szeretet választom minden helyzetben.

A Bivaly

Ideális testsúlyomat könnyedén elérem. A harmóniát keresem az életemben. Amikor egyensúlyban vagyok, az életem is boldog. Leteszem magamról a fölösleges súlyokat. Elengedek minden terhet.

A Tigris

Mindenben sikeres vagyok. Hiszek magamban. Sikeres az életem, mert azzá teszem. A legjobbat hozom ki magamból. Tudom, hogy bármit elérhetek. Teljes és egész az életem. Jól érzem magamat. 

A Nyúl

Szerelmet és szenvedélyt engedek a mindennapokba. Megnyitom a szívemet a boldogságnak. Megengedem magamnak, hogy szeressek. Megengedem, hogy szeressenek a többiek. Egyre boldogabb vagyok.

A Sárkány

Testem pontosan jelzi, mire van szüksége. Figyelek magamra, figyelek a testem jelzéseire. Tudatosan élek. A teljességre, a harmóniára törekszem. Szeretem és elfogadom magamat.

A Kígyó

Lélekben játékos gyerek maradtam. Nyitottan és kíváncsian tekintek a világra. Tudok felhőtlenül nevetni. A jóra, az örömre törekszem. Harmóniában élek magammal, és a környezetemmel is.

A Ló

Bőségáradat zúdul rám. Mindenből egyre több van az életemben. Mindent megkapok, amire csak vágyom. Bőségben, harmóniában, boldogságban élek. Az életem nagyszerű. Hálás vagyok minden jóért.

A Kecske

Könnyű jó munkát végeznem. Szeretem a munkámat. Kiteljesedem a munkámban. Munkám valódi örömforrás. Jól megélek belőle. Szívesen végzem a rám bízott feladatokat. Jó munkaerő vagyok.

A Majom

Családtagjaim szeretettel beszélnek velem. Szeretetben, békében, harmóniában élek a többiekkel. Jóban vagyok magammal, és jóban vagyok a családommal. Teljes köztünk az egyetértés. Szeretettel beszélünk egymással.

A Kakas

Harmóniát teremtek a lakásom minden részében. Otthon a béke és a nyugalom szigete. Szeretek otthon lenni. Árad belőlem a harmónia. Árad az otthonomból a harmónia. Rendben vagyok magammal.

A Kutya

Céljaimat könnyedén megvalósítom. Bármit elérhetek, amit célul tűzök magamnak. Hiszek magamban, és hiszek a céljaimban. Mindenkor elérhető célokat tűzök magamnak. Napról napra sikeresebb vagyok.

A Disznó

Szerető társam van. Hálás vagyok a társamért. Párom a legjobb barátom. Szeretjük egymást, bízunk a másikban. Harmóniában, boldogságban élek. Teljes az életem. Mindenem megvan, amire csak vágyom. 

Exit mobile version