Napi kínai horoszkóp 2020. július 16.: Figyeld az univerzum jeleit

nlc | 2020. Július 16.
Figyeld ma az univerzum jeleit. A kínai horoszkóp szerint különleges lehetőségeket nyit meg ugyanis előtted...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Téged is támogat az univerzum (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp segít az univerzum jeleit észre venni

A Patkány

Pénzáldás érkezik az életembe. Észreveszem az univerzum jeleit. Minél többet adok másoknak, annál több jót kapok vissza. Egyre nagyobb bőségben élek. Hálás vagyok minden jóért, amit az univerzumtól kapok.

A Bivaly

Felismerem lelki társamat, és ő is megismer engem. Az univerzum elküldi hozzám a lelki társamat. Nyitott szemmel járok, felismerem a páromat. Tudom, hogy a legjobbat kapom az univerzumtól. 

A Tigris

Könnyedén alkalmazkodom a változásokhoz. Szeretem, amikor valami új történik velem. Rugalmasan élek, rugalmasan gondolkodom. Nyitott vagyok a változásokra. Örömmel változom és változtatok. 

A Nyúl

Jóra cserélem a rosszat. Hiszek a jóban, hiszek az univerzum bölcsességében. Tudom, hogy azt kapom, amire szükségem van. A jóra figyelek, a jóra törekszem. Érzem, hogy napról napra jobbra fordul az életem.

A Sárkány

Megérdemlem a szerelmet. Az univerzum elküldi hozzám a társamat. Nyitott szívvel várom a páromat. Az univerzum tudja, mi a legjobb nekem. Nyitott vagyok a szerelemre. Nyitott vagyok a párkapcsolatra.

A Kígyó

Az univerzum válaszol a kérdéseimre. Figyelem a jeleket. Felismerem az univerzum válaszait. Tudom, hogy a legjobbat adja nekem az élet. Minden kérdésemre választ kapok.

A Ló

Szeretettel gyógyítom a gyerekkori sérelmeimet. Megbocsátok magamnak, és megbocsátok mindenkinek. Jóban vagyok a szüleimmel. Tudom, hogy a tőlük telhető legjobbat adták nekem.

A Kecske

A jelen pillanat csodálatos. Megélem az élet örömeit. Észreveszem a jót, amit az univerzum ad nekem. Hálás vagyok minden csodás pillanatért. Látom a jeleket magam körül.

A Majom

Összehangolom a bőséget, a szerencsét és a szerelmet. Mindenből sokat kapok. Nagyon szerencsésnek érzem magamat. Bőségben, boldogságban, szeretetben élek. Mindenem megvan, amire csak vágyom.

A Kakas

Boldog lehetek, már ebben a pillanatban is. Tudatosan törekszem a pozitív gondolkodásra. Hiszek magamban, és hiszek az univerzumban. Tudom, hogy a legjobbat kapom az élettől. Bennem van a boldogság. Kihozom magamból.

A Kutya

Előttem az út a boldogságba vezet. Hiszem, hogy a legjobb dolgok még várnak rám. Az univerzumtól a legjobbat kapom. Észreveszem a jeleket. Tudom, mikor változtassak a boldogságomért.

A Disznó

Alanyi jogon jár nekem a boldogság. Megérdemlem az örömet, a valódi boldogságot. Hiszek magamban, és hiszek az univerzum jóságában. Mindenkivel jót teszek, s velem is mindenki jót tesz. 

Exit mobile version